Добиралися цілу добу: збірна України прибула до Німеччини

Шлях для наших хлопців виявився непростим.
2023 г., 8 червня, 21:52
Збірна України  / uaf.com.ua
Збірна України / uaf.com.ua

Національна збірна України прибула до Бремена, де незабаром зіграє товариський матч проти збірної Німеччини, рапортує УАФ.

Судячи зі звіту федерації, поїздка виявилася не з легких і зайняла аж 23 години. Усі ми знаємо, братньому народу якої країни варто за це дякувати.

Учора ввечері команда зустрілася в дитячій кімнаті Центрального вокзалу в Києві, де провела зустріч із гравцями місцевого Локомотива. Діти змогли поставити запитання нашим футболістам, і, очікувано, головною зіркою став Артем Довбик.

Після зустрічі гравці українських клубів та Ілля Забарний сіли в поїзд до польського Холма, звідки вранці автобус вирушив до варшавського аеропорту.

У столиці Польщі до команди приєдналися гравец Ракува Владислав Кочергін і захисник Евертона Віталій Миколенко. Решта легіонерів прибудуть одразу до Бремена.

До Німеччини команда прибула о 15:30 за місцевим часом, а до готелю потрапили лише пізніше четвертої дня.

З огляду на тривалу дорогу, тренерський штаб вирішив провести сьогодні в готелі стретчинг для відновлення. А перше тренування під керівництвом нового наставника Сергія Реброва відбудеться завтра на полі футбольного центру Вердера.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: збірна України

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK