ЛНЗ - Інгулець 2:1: огляд матчу та результат гри 14.06.2023

Черкаський колектив за три роки пройшов шлях від аматорського чемпіонату України до УПЛ.
2023 г., 14 червня, 16:56
ЛНЗ Черкаси / УПЛ
ЛНЗ Черкаси / УПЛ

У середу, 14 червня, у Черкасах пройшов матч-відповідь плей-оф за місце в УПЛ у сезоні-2023/24 між місцевим ЛНЗ та Інгульцем.

У першій зустрічі ці команди розписали нічию 1:1, що більше було на руку черкаському колективу, оскільки у плей-оф діє правило виїзного голу. Однак і без нього команда Олександра Ковпака впоралася зі своїм опонентом.

Вже до середини першої половини ЛНЗ організував для себе комфортну перевагу у два голи. Спочатку з передачі Тищенка відзначився Савін, після чого Коробенко став автором автоголу.

Одразу після перерви Сітало зумів скоротити відставання гостей у рахунку. У доданий час Тищенка було видалено з поля за другу жовту картку, але це був максимум, на який команда з Петрового могла розраховувати в цей день.

Джерело: УПЛ

У результаті ЛНЗ здобув перемогу та за сумою двох матчів отримав право наступного сезону виступити в УПЛ. Інгулець у свою чергу вирушає назад до Першої ліги.

Читайте також: Верес знищив Металург і зберіг місце в УПЛ

Статистика матчу ЛНЗ - Інгулець плей-оф УПЛ

ЛНЗ - Інгулець 2:1 (за сумою двох матчів 3:2)
Голи: Савін, 17, Коробенко, 30 - Сітало, 51.

ЛНЗ: Самойленко - Солдат, Лопирьонок, Муравський (Тарасенко, 54), Норенков (Синьогуб, 90+5) - Тищенко, Бойко, Хамелюк, Копил (Нич, 54), Савін (Нехтій, 71) - Галенко (Шестаков, 54).

Інгулець: Паламарчук - Клименко, Ковальов, Кучеренко, Смоляков - Козиренко (Сітало, 46), Кухарук (Кравчук, 46), Коробенко (Сидоренко, 78), Запорожець, Козак (Одарюк, 81) - Марусич (Резепов, 75).

Попередження: Тищенко, Савін, Бойко, Шестаков - Козиренко, Козак, Кравчук.

Вилучення: Тищенко (друга жовта)


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK