Офіційно: Ярмоленко повернувся до Динамо

Столичний клуб возз'єднався зі своїм багаторічним лідером.
2023 г., 27 червня, 16:20
Андрій Ярмоленко / Getty Images
Андрій Ярмоленко / Getty Images

Київське Динамо на своєму офіційному сайті оголосило про підписання контракту з Андрієм Ярмоленком - гравець повертається до клубу, в якому провів найкращі роки своєї кар'єри.

Наприкінці сезону-2022/23 стало відомо, що Ярмоленко не продовжуватиме контракт з Аль-Айном і піде у статусі вільного агента. Через деякий час 33-річний вінгер прийняв пропозицію від "біло-синіх". Контракт футболіста із клубом розрахований на 2 роки.

Андрій Ярмоленко провів у Динамо одинадцять років, враховуючи річну оренду в Динамо 2 (2007/08). За час виступів у складі першої команди киян, він взяв участь у 340 матчах у всіх турнірах, у яких відзначився 137 голами та 90 асистами.

Ярмоленко тричі ставав чемпіоном України, п'ять разів – віце-чемпіоном, двічі піднімав над головою кубок України, а також тричі – Суперкубок. У сезоні-2008/09 дійшов до півфіналу кубка УЄФА.

Читайте також: Динамо назвало перших трьох суперників на літньому тренувальному зборі

Влітку 2017 дортмундська Боруссія заплатила за гравця збірної України 25 мільйонів євро. Через рік його контракт за 20 мільйонів викупив Вест Гем, у складі якого Андрій провів чотири роки, після чого він приєднався до Аль-Айну.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK