Новий тренер Зорі: Я на 100% разом з Україною та її народом

Ненад Лалатович підтримує українців у їхній боротьбі з російсько-фашистськими загарбниками.
2023 г., 9 липня, 10:48
Ненад Лалатович / Getty Images
Ненад Лалатович / Getty Images

У суботу, 8 липня, луганська Зоря в рамках товариського матчу обіграла польську Сталь Мелець із рахунком 1:0. Єдиний гол зустрічі забив Кирило Попов, який перебуває на перегляді у луганчан із київського Динамо.

Після поєдинку новий головний тренер чорно-білих Ненад Лалатович висловив свою підтримку Україні в її війні проти росії.

"В першу чергу я хочу повторити, що я радий, що повернувся в Україну, що працюю тут. Я показав, що не злякався і що я на 100 відсотків разом з Україною та її народом", - цитує сербського фахівця Instagram-акаунт Зорі.

"Якщо по грі, то в мене гарні емоції, тому що ми перемогли. Але я незадоволений багатьма моментами. Знаю, що ми можемо ще більше. Нам потрібно ще зробити декілька трансферів, щоб підсилити команду. Нам потрібні досвідчені гравці". 

Джерело: Getty Images

"Хлопці працюють чудово. Роблять все те, чого ми від них просимо. Перед цією грою були дуже важкі тренування. На гру ми їхали більше двох годин, до того ж погода спекотна. Перемогли. Мої хлопці продемонстрували характер та показали, що представляють тут Україну та луганську Зорю. Обидві перемоги ми присвячуємо нашим вболівальникам".

Лалатович також сказав, що у складі луганського клубу є кілька молодих та талановитих гравців, які вже встигли його вразити.

"Є два-три молодих та талановитих гравця, якості яких мені сподобалися. Коли я був тренером Црвени Звезди, я зумів розкрити Луку Йовича, який був гравцем Реала, Рістич зараз в Бенфіці, голкіпер Райкович, що в Мальйорці, Груїч який в Порту. Після моєї роботи Црвена Звезда заробила 25 мільйонів євро на трансферах".

"В Зорі зараз дуже багато талантів. Я кожний день отримую величезне задоволення від роботи з ними. Але, дивлячись на те, що нам треба грати в трьох змаганнях, нам потрібно мати по два гравці на кожну позицію. Повторюся, ще нам потрібні 3-4 досвідчених гравця".

Нагадаємо, що відомий клуб англійського Чемпіоншипу цікавиться одним гравцем Зорі.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK