Рух - Зоря: огляд і результат матчу чемпіонату України 29.07.2023

Львівський клуб здобув необхідну на старті УПЛ перемогу.
2023 г., 29 липня, 17:07
Рух - Зоря / upl.ua
Рух - Зоря / upl.ua

У рамках першого туру чемпіонату України Рух зустрівся із Зорею.

Гості виглядали на старті поєдинку набагато краще, раз по раз створюючи моменти біля воріт львівської команди, що в підсумку призвело до забитого голу. У середині першої 45-хвилинки український форвард Назарій Русин відкрив рахунок забитим м'ячам у новому чемпіонаті. На цьому команди обмежилися.

Після перерви вже серйозніше виглядали господарі, перехопивши ініціативу. Рахунок у підсумку зрівняв Василь Руніч, який вийшов на поле за три хвилини до свого забитого гола.

Усе йшло до нічиєї, яка, напевно, була б закономірним результатом у матчі двох досить рівних команд, але колектив Ненада Лалатовича підвів новачок команди. Бразилець Джордан отримав червону картку на 84 хвилині за фол поблизу свого штрафного майданчика. 

Стандартне положення виконав Юрій Климчук, однак, з його ударом зі штрафного впорався Олександр Сапутін, перевівши м'яч на кутовий, який у підсумку все ж став фатальним для гостей. Все той же Климчук після подачі отримав м'яч поблизу штрафного майданчика і переправив його в нижній кут воріт, встановивши на табло фінальний рахунок.

Читайте також: Сербський тренер Зорі здивував вбранням під час першого матчу в УПЛ

Статистика матчу чемпіонату України Рух - Зоря

Рух - Зоря 2:1

Голи: Руніч, 67, Климчук, 86 - Русин, 21.

Удари: 7 - 7
Удари в площину: 5 - 3
Атаки: 115 - 90

Рух: Ледвій — Сич, Слюбик, Дідик (Слюсар, 87), Роман — Сапуга, Едсон, Притула (Пастух, 83) — Теслюк (Квасниця, 63), Климчук, Мисик (Руніч, 64).

Зоря: Сапутін — Кирюханцев (Кирюханцев, 77), Джордан, Батагов, Вантух — Мишньов, Дришлюк — Русин, Волошин (Яцик, 59), Антюх (Нагнойний, 78) — Алефіренко.

Попередження: Антюх, Джордан, Волошин, Яцик, Мишньов — Дідик, Сапуга

На 84-й хвилині був вилучений Джордан (Зоря) (друге попередження). 

КЛЮЧОВІ СЛОВА: УПЛ Зоря Луганськ Рух

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK