"Над нами знущаються уже який рік": Вернидуб розніс суддівство після поразки від Олександрії

Тренер Кривбаса емоційно відреагував на роботу рефері в першому поєдинку нового чемпіонату.
2023 г., 30 липня, 22:23
Юрій Вернидуб / fckryvbas.com
Юрій Вернидуб / fckryvbas.com

Головний тренер Кривбаса Юрій Вернидуб прокоментував мінімальну поразку від Олександрії (0:1) у матчі першого туру української Прем'єр-ліги.

Наставник криворізької команди залишився незадоволеним суддівством та жорстко розкритикував роботу бригади арбітрів на чолі з Ярославом Козиком.

Читайте також: Олександрія з мінімальним рахунком обіграла Кривбас

"Які враження від матчу? Ніякі. Ніякі, тому що ми виглядали дуже гідно. Так, ми припустилися помилки, пропустили свій м’яч. Але те, що потім сталося на полі, я просто шокований. Я нічого не хочу говорити. Просто, ті люди, які були в іншій формі, жовтій, вони трошки над нами знущаються уже який рік. А потім вони говорять, що не побачили, не хотіли. Оце і вся гра. А так я за хлопців радий. Ми навіть вдесятьох краще виглядали, і в нас було більше моментів, ніж у суперника. У Олександрії по суті був лише той момент, що ми самі собі привезли. Усе, більше я моментів не пам’ятаю.

Вилучення Семотюка, момент із падінням Кожушка? Я це не може коментувати. Ви покличте головного рефері Козика, і хай він прокоментує. Чому я маю це коментувати? Нехай вони коментують. У них є куратори, які вище стоять, хай вони коментують. Мені немає чого коментувати. І я не хочу це робити, бо це вже набридло мені. Другий рік одне й те ж саме.

Суперечки між тренерськими штабами? То емоції, не більше того. Я думаю, не ображається ні тренерська лава Олександрії, ні я зі своєю тренерською лавою. Це емоції, футбол. Коли підігрують цим емоціям ще люди в чорному чи жовтому, то цих емоцій стає ще більше.

У мене немає ніяких питань до хлопців. У мене більше питання, що в нас відбувається в суддівському корпусі. Хай уже розберуться, один раз сядуть і розберуться. Але я думаю, що ніхто цього не робитиме. Воно буде так до кінця", - сказав Вернидуб після матчу.

Нагадаємо, на ISPORT доступний розклад і результати матчів української Прем'єр-ліги.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK