Оболонь - Динамо 2:4: огляд матчу та результат гри 04.08.2023

Дві київські команди помітно постаралися, щоб уболівальники запам'ятали цю гру.
2023 г., 4 серпня, 19:21
Оболонь - Динамо / УПЛ
Оболонь - Динамо / УПЛ

У п'ятницю, 4 серпня, другий тур Української Прем'єр-ліги продовжився столичним протистоянням між Оболонню та Динамо.

Цього вечора команди дуже постаралися, щоб порадувати вболівальників не лише голами, а й гарними комбінаціями та емоціями загалом.

Дуже сильно не пощастило "пивоварам" щодо офсайдів. Ще за рахунку 0:0 вони вийшли вперед, але гол було скасовано через положення поза грою.

Натомість "біло-сині" свій граничний момент з офсайдом реалізували. В результаті комбінації Віталій Буяльський у дотик відпасував на Владислава Ваната, який скористався можливістю забити третій гол у сезоні.

А невдовзі своїм першим голом в офіційному матчі відзначився Андрій Ярмоленко, який реалізував пенальті за порушення Буяльському.

Читайте також: Ярмоленко забив 100-й гол в УПЛ

Під завісу тайму підопічні Валерія Іващенка відіграли один м'яч. Руслан Черненко виконав подачу зі штрафного, м'яч, нікого не торкаючись, влетів у ворота Георгія Бущана, який у цей день був не дуже впевненим.

Суддя скасував гол через офсайд, оскільки йому здалося, що Тарас Мороз, який впливав на момент, був поза грою. Однак після перегляду повтору Юрій Іванов змінив рішення, оскільки нога Олександра Тимчика була ближчою до воріт.

Але раділи господарі поля недовго. Через п'ять хвилин Буяльський замкнув передачу Владислава Дубінчака, відновивши перевагу своєї команди у два голи.

Після перерви інтрига відродилася. Черненко знову подав зі штрафного, а Данило Карась у падінні ударом головою переправив м'яч у сітку воріт.

На 60-й хвилині Оболонь навіть змогла зрівняти рахунок, але арбітр знову скасував гол через офсайд у Ростислава Таранухи.

Дещо пізніше на полі з'явився Віталій Груша, який став головним антигероєм матчу. За десять хвилин він встиг заробити дві жовті картки: спочатку - за симуляцію, а потім - за жорсткий фол на Володимирі Бражку.

Не можна не відзначити те, як Оболонь продовжувала атакувати, не закриваючись у своєму штрафному майданчику і намагаючись вирвати нічию.

Однак чисельна перевага далася взнаки. Ванат заробив ще один пенальті, а Ярмоленко оформив дубль.

На жаль, на цьому фестиваль голів добіг кінця. Оболонь зазнала першої поразки після свого повернення в УПЛ, а Динамо набрало шість очок, обійшовши в таблиці донецький Шахтар, який раніше втратив очки в матчі з Вересом.

Статистика матчу Оболонь - Динамо другого туру УПЛ

Оболонь - Динамо 2:4
Голи: Черненко, 44, Карась, 50 - Ванат, 20, Ярмоленко, 31 (пен.), 76 (пен.), Буяльський, 45+5.

Удари: 9 - 10
Удари в площину: 4 - 7
Атаки: 61 - 65

Оболонь: Федорівський - Вовкун (Карась, 32), Приймак, Лук'янчук - Мединський (Нагієв, 85), Слободян (Осман, 85), Черненко, Мороз, Прокопенко - Тарануха (Груша, 63), Суханов (Краснопір, 63).

Динамо: Бущан - Тимчик, Дячук, Сирота, Дубінчак (Вівчаренко, 82) - Сидорчук (Бражко, 65), Шапаренко (Шепелєв, 65), Буяльський - Ярмоленко, Ванат (Діалло, 82), Кабаєв (Волошин, 46).

Попередження: Мороз, Груша, Мединський - Кабаєв, Сидорчук, Шепелєв, Дубінчак, Вівчаренко.

Вилучення: Груша (друга жовта).

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK