Найкращий гравець туру УПЛ

ISPORT.ua пропонує ознайомитися зі списком футболістів, які були названі найкращими за підсумками турів чемпіонату України.
2023 г., 13 грудня, 20:02
Олександр Зубков / upl.ua
Олександр Зубков / upl.ua

Сезон-2023/24 став уже 33-м розіграшем чемпіонату України з футболу. В Українській Прем'єр-лізі беруть участь шістнадцять команд, які виборюють найвищі місця турніру.

Традиційно після завершення туру експертна рада УПЛ визначає найкращого гравця минулого туру, а результати його вибору публікуються на офіційному сайті

17-й тур: Олександр Зубков (Шахтар)

Другий тур поспіль Зубков найкращий. У матчі з Вересом Олександр забив, а його гол встановив фінальний рахунок (2:0).

16-й тур: Олександр Зубков (Шахтар)

Вінгер збірної України відзначився голом у протистоянні з Металістом 1925. Дії українця дозволили "гірникам" перемогти (2:0) .

15-й тур: Денис Бойко (Полісся)

Центральним протистоянням туру став матч Полісся і Шахтаря. "Гірники" були близькі до перемоги, проте розпечатати ворота Дениса Бойка так і не зуміли. Досвідченого голкіпера було визнано найкращим у турі.

14-й тур: Владислав Ванат (Динамо)

Український форвард допоміг київській команді переграти Кривбас (2:0), за що отримав індивідуальний приз.

13-й тур: Олександр Зубков (Шахтар)

У рамках тринадцятого туру головним матчем стало Класичне між Динамо і Шахтарем, де "гірники" перемогли 0:1. Досить логічно, що найкращим гравцем за підсумками туру став автор єдиного голу в центральному поєдинку Олександр Зубков.

12-й тур: Бені Макуана (Полісся)

У рамках 12 туру чемпіонату України Полісся з мінімальним рахунком перемогло Зорю. Єдиним автором забитого м'яча став Бені Макуана, який тим самим заслужив стати найкращим гравцем туру.

11-й тур: Олександр Піхальонок (Дніпро-1)

Дніпро-1 переміг Динамо з рахунком 0:1, а їхній хавбек став найкращим гравцем у минулому турі чемпіонату України, перервавши серію тріумфів футболістів киян у цій номінації.

10-й тур: Віталій Буяльський (Динамо)

Півзахисник оформив дубль у матчі з Поліссям, але здобути перемогу над суперником однаково не вдалося (2:3).

9-й тур: Володимир Бражко (Динамо)

Півзахисник столичного клубу знову продемонстрував хорошу гру, відзначившись цього разу одразу двома м'ячами у ворота Олександрії.

8-й тур: Володимир Бражко (Динамо)

Хавбек киян провів відмінний матч проти ЛНЗ та чудовим ударом здалеку відкрив рахунок у тому матчі, що допомогло його команді виграти, а самому гравцеві здобути нагороду за підсумками туру.

7-й тур: Владислав Ванат (Динамо)

В останньому матчі минулого туру київське Динамо змогло обіграти Ворсклу з рахунком 2:0. Найактивнішим гравцем киян був Владислав Ванат, який відзначився асистом і скасованим голом. За свою настирливість форвард і удостоївся нагороди гравця туру.

6-й тур: Максим Задерака (Кривбас)

Форвард криворізького клубу приніс своїй команді перемогу, оформивши дубль у виїзному матчі проти Колоса (3:0). Зароблені три очки дозволили Кривбасу піднятися на третє місце чемпіонату України.

5-й тур: Олександр Назаренко (Полісся)

Півзахисник допоміг своїй команді сенсаційно обіграти Олександрію (3:0). Назаренко відзначився шикарним голом з дальньої дистанції, а також виконав гольову передачу.

4-й тур: Дмитро Криськів (Шахтар)

Кривбас і Шахтар видали неймовірний матч, в якому так і не змогли виявити переможця, але найяскравіше в ньому проявив себе хавбек "гірників" Дмитро Криськів. На його рахунку дубль, який допоміг йому завоювати звання найкращого футболіста туру.

3-й тур: Олександр Бандура (Минай)

Воротар закарпатської команди до останнього зберігав свої ворота "сухими", допомагаючи команді здобути сприятливий результат для неї. Досвідчений голкіпер навіть відбив пенальті, але пізніше у ворота Міная був призначений ще один 11-метровий, з яким українець уже не впорався.

2-й тур: Юрій Клімчук (Рух)

Форвард Руха двічі відзначився у воротах суперника, що дозволило його команді з розгромним рахунком здолати Ворсклу. А за рахунок того, що він забив у другому турі поспіль, Клімчук тепер ділить із Ванатом лідерство перегонів бомбардирів УПЛ.

1-й тур: Владислав Ванат (Динамо)

У стартовому турі нового сезону Ванат виявився єдиним гравцем, який зумів оформити дубль. Своїми результативними діями він допоміг Динамо розгромити Мінай, а він сам вирвався у лідери бомбардирських перегонів.

Нагадаємо, що на ISPORT можна ознайомитися з розкладом матчів Української Прем'єр-ліги сезону-2023/24.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна у нашому Telegram-каналі !


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK