Чорноморець - Зоря 0:0: огляд матчу та результат гри 30.09.2023

Незважаючи на відсутність реалізації, команди порадували гарним футболом із великою кількістю моментів.
2023 г., 30 вересня, 21:14
Чорноморець - Зоря / УПЛ
Чорноморець - Зоря / УПЛ

У суботу, 30 вересня, в Одесі пройшов останній матч ігрового дня дев'ятого туру УПЛ, у якому Чорноморець зустрічався із Зорею.

Хоча Чорноморець і завдав більше ударів по воротах суперника у першому таймі, саме Зоря била точніше, влучаючи по воротах, на відміну від одеситів.

Але цього дня в обох команд була одна спільна проблема – реалізація, а якщо бути точнішим, то її відсутність.

Це був матч імені воротарів Данила Варакути та Микити Турбаєвського. Вони стали справжніми героями своїх команд, особливо голкіпер "моряків", на рахунку якого цілих дев'ять сейвів.

Джерело: УПЛ

На 35-й хвилині господарі поля претендували на пенальті, але замість 11-метрового суддя дав жовту картку за симуляцію у виконанні Дади Бельмонте.

І якщо у першому таймі більше шансів було у підопічних Романа Григорчука, то у таймі №2 ініціатива поступово переходила до "чорно-білих".

В останні 20 хвилин луганці все частіше турбували Варакуту, особливо Олександр Яцик, який влучив зі штрафного в перекладину. Але ні він, ні Вікентій Волошин наприкінці матчу так і не змогли забити переможний гол.

У результаті команди з багатьма моментами розійшлися з нічийним результатом. Чорноморець посідає третє місце з 16-ма очками, а Зоря продовжує йти в зоні перехідних матчів, заробивши лише шість очок.

Читайте також: Ворскла сенсаційно завдала Шахтарю першої поразки в чемпіонаті

Статистика матчу Чорноморець - Зоря дев'ятого туру УПЛ

Чорноморець - Зоря 0:0

Володіння м'ячем: 49% - 51%
Удари: 17 - 17
Удари в площину: 4 - 9
Фоли: 9 - 15
Атаки: 89 - 88

Чорноморець: Варакута - Путря, Єрмаков, Салюк, Брагару - Шпорн, Васильєв, Штогрін (Хадіда, 81), Вакула (Бадібанга, 69), Дада (Авагімян, 69) - Ієде (Бойчук, 69).

Зоря: Турбаєвський - Кирюханцев, Джордан, Снурніцин, Вантух - Яцик, Мишньов (Головкін, 87), Нагнойнтй (Волошин, 80) - Антюх (Данченко, 87), Герреро, Горбач (Венделл, 80).

Попередження: Дада - Вантух, Джордан.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK