Шаран - про програш Оболоні: У другому таймі був той Минай, який ми хочемо бачити

Наставник закарпатського клубу вважає, що його команді не пощастило.
2023 г., 1 жовтня, 16:16
Володимир Шаран / upl.ua
Володимир Шаран / upl.ua

У рамках 9 туру чемпіонату України Минай знову не зумів здобути першу перемогу в поточному сезоні, програвши "Оболоні" з рахунком 0:1.

Наставник закарпатського клубу Володимир Шаран поділився думками про минулий поєдинок. Український фахівець залишився задоволений діями своїх гравців у другому таймі.

"Дуже важко психологічно, коли команда не виграє у 8 матчах. Видно було, що в першому таймі хлопці нервували. Я був незадоволений їхніми діями. Хоча ми створили кілька можливостей, якби реалізували їх, забили б першими.

Перед другим таймом ми поговорили в роздягальні, і побачили Минай, який ми хочемо бачити. Ми не програли боротьбу. Якби ми забили першими, я думаю, що ми б перемогли. У Корабліна був дуже хороший момент, щоб відкрити рахунок.

Я хлопцям у роздягальні сказав, що ми знову пропустили необов'язковий гол. Передача йшла невідомо кому. Тарануха на неї не встигав. Так вийшло, що Бандура відбив точно на голову. Ми вже потім грали в силовий футбол. У нас не було іншого виходу, ми перебудувалися на 4-4-2, хотіли відігратися. На жаль, не вдалося, хоча можливості були чудові", - сказав Шаран.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK