Клуби УПЛ провели засідання із Комітетом арбітрів УАФ

Представники найвищого українського дивізіону поспілкувалися з Лучано Лучі та Ніколо Ріццолі щодо спірних моментів у матчах чемпіонату.
2023 г., 11 жовтня, 22:50
Онлайн-конференція за участю Лучі та Ріццолі / УПЛ
Онлайн-конференція за участю Лучі та Ріццолі / УПЛ

Клуби Української Прем'єр-ліги провели онлайн-конференцію з Комітетом арбітром УАФ за участю керівника Комітету Лучано Лучі та головного експерта з арбітражу Ніколо Ріццолі.

Головною темою засідання стало обговорення суперечливих ігрових моментів та їхній аналіз, повідомляє офіційний сайт УПЛ. Також зазначається, що клуби висловили свої побажання щодо подальшого діалогу із Комітетом арбітрів.

"Дійсно, відбулася робоча нарада за участі представників усіх клубів Української Прем'єр-Ліги та Комітету Арбітрів УАФ, за участі керівника комітету Лучано Лучі та головного експерта з арбітражу Ніколи Ріццолі. Сторони обмінялися думками стосовно якості арбітражу матчів чемпіонату України", - заявив директор УПЛ Євген Дикий.

"Такі зустрічі дуже потрібні, маємо надію, що вони відбуватимуться на постійній основі. Колеги з комітету арбітрів продемонстрували, яким чином відбувається аналіз усіх матчів Української Прем'єр-Ліги. Це дійсно кропітка робота, кожен епізод розглядається, аналізується та заноситься в окремий файл".

Євген Дикий
Євген Дикий / Джерело: dynamo.kiev.ua

"Учасники наради розглянули та проаналізували ситуації за попередні тури, щодо яких у клубів виникали зауваження та запитання. Розмова була відверта, конструктивна, усі залишилися задоволені та подякували за цю роботу".

"Також клубами було висловлено побажання, щоб робота Комітету Арбітрів була більш відкритою. Попередньо досягнуто домовленості, що відеорозбір матчів, який проводиться Комітетом Арбітрів, буде доступний на офіційних ресурсах Комітету".

Раніше стало відомо, що Полісся стало першим клубом УПЛ, який передав УАФ машину VAR для її подальшого використання під час матчів чемпіонату.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: УПЛ чемпіонат України

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK