Срна - гравцям: Буде грати тільки той, хто готовий битися за Шахтар

В.О. головного тренера "гірників" звернувся до своїх підопічних перед першим тренуванням на новій посаді.
2023 г., 18 жовтня, 19:35
Даріо Срна / shakhtar.com
Даріо Срна / shakhtar.com

Виконувач обов'язків головного тренера Шахтаря Даріо Срна звернувся до своїх гравців перед початком роботи на новій посаді.

Срна позначив для футболістів, що грати буде тільки той, хто готовий битися за команду. Також фахівець зазначив, що він спробує налагодити хорошу атмосферу в клубі та продовжить підтримувати чудові стосунки зі своїми підопічними.

Читайте також: Ахметов оцінив призначення Срни на посаду тренера Шахтаря

"Після сьогоднішнього дня я хочу сказати, що я не Гвардіола. Я знаю, що я хочу і можу вам дати - це впевненість, хорошу атмосферу і свободу. Буде грати тільки той, хто любить, і поважає, і готовий битися за цей клуб. Я вас запевняю, три хвилини хто не буде бігати - я міняю відразу.

Я не буду змінюватися. Я буду сміятися, я буду жартувати з вами, я такий як є - я і буду, але відсьогодні всі повинні розуміти, що Шахтар це Шахтар. Якщо один не буде задоволений, то у мене руки відкриті, я буду приймати рішення поки я тут.

Я сподіваюся, що ми знайдемо спільну мову. Президент уже відправив меседж учора всім. Відсьогодні почнемо працювати", - сказав Срна у своїй мотиваційній промові.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Шахтар Даріо Срна

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK