"Позиція в таблиці шокує": Воротар Динамо - про поразку від Шахтаря та відставку Луческу

Георгій Бущан висловився про провальний виступ киян цього сезону.
2023 г., 4 листопада, 11:38
Георгій Бущан / Getty Images
Георгій Бущан / Getty Images

Воротар Динамо Георгій Бущан прокоментував поразку від Шахтаря (0:1) у матчі чемпіонату України та подальшу відставку головного тренера Мірчі Луческу.

"Трохи потрапили в кризу. Можливо, молодим хлопцям не вистачає досвіду. Не вистачає досвідчених гравців. Таке буває. Я раніше думав, що було погано, але буває ще гірше. Уже були невдалі сезони. Життя на цьому не закінчується, гратимемо далі та битимемося за нашу емблему, біло-синій колір та вболівальників.

Мені шкода, що Луческу так пішов. Він багато нам дав, але час трошки змінився, команду залишили близько 15 досвідчених гравців. Трошки почалися зміни. На жаль, такий результат. Це й спонукало його піти".

Читайте також: Луческу подав у відставку з поста головного тренера Динамо

"Скажіть мені, будь ласка, як можна грати за Динамо і плавити тренера? Я цього не розумію. За нас вболіває більша частина країни, ми відчуваємо підтримку в кожному місті. Ми з дитинства граємо в академії. Кожен турнір, в якому беремо участь, нам необхідно вигравати. В нас одне завдання - перемагати. Юнацька це команда чи перша. Кого ми можемо плавити? Ми тільки себе можемо плавити. Але ніяк не тренера і нікого іншого.

Результату немає, але по грі ми жодного матчу не програли. Були помилки. Ми не догравали, за що нас карали. Пішов якийсь нефарт. Ми на кожну гру налаштовуємося, розмовляємо, підтримуємо один одного, але щось не йде.

Позиція в турнірній таблиці шокує. Я розраховував на легший старт. Опускати руки ми не будемо, ми все-таки Динамо. Будемо налаштовуватися. Треба цю червону лінію перейти вже, за нею завжди біла. Розраховую, що удача повернеться до нас лицем і все буде добре", - сказав Бущан у коментарі ПРОФУТБОЛ Digital.

Нагадаємо, що наразі Динамо посідає сьоме місце у турнірній таблиці УПЛ, набравши у десяти зіграних матчах 16 очок.

На ISPORT доступне відео голу та найкращих моментів матчу Динамо - Шахтар (0:1).

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK