Срна розкритикував суддівство в УПЛ, проте не забув похвалити Монзуль

Помилки арбітрів у матчі проти Полісся дуже турбують "гірників".
2023 г., 25 листопада, 17:45
Даріо Срна / shakhtar.com
Даріо Срна / shakhtar.com

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна вкотре розкритикував суддівство в УПЛ.

Зокрема, функціонер висловився про момент у матчі Шахтар - Полісся, де за фол на Бондарі арбітр не став давати червону картку. При цьому "гірникам" вилучення видають мало не за будь-який дотик.

"На жаль, хочу ще раз повернутися до вчорашньої гри, де суддя VAR пан Балакін припустився дуже серйозної помилки. І мовчати про це ми більше не можемо. З початку чемпіонату футболісти Шахтаря отримали п'ять червоних карток. Із них три вилучення, на мою думку, були справедливими. Однак навіть легші наші фоли закінчувалися вилученнями, а вчора на 10-й хвилині була чиста червона картка на Бондарі, і це навіть ніхто не обговорює.

Ви знаєте, що Шахтар купив дві системи VAR, Полісся придбало один VAR - і це не для того, щоб їх судили якось інакше, а щоб в українському футболі були порядок і чесність. Але хочу сказати, що іноді краще, щоб арбітри судили без VAR, тому що я розумію помилки арбітрів, адже вони також люди, я розумію помилки, коли VAR немає. Однак учора була чиста помилка, яка не є випадковою. Тому звертаюся, щоб цей момент розібрали", - наводить слова свого спортдира офіційний сайт .

Цікаво, що наприкінці свого звернення Срна окремо виділив роботу Катерини Монзуль та її бригади, як таку, на яку варто рівнятися всім іншим українським суддям.

З розкладом і результатами донецького Шахтаря ви можете ознайомитися на нашому сайті.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Шахтар Даріо Срна

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK