Дніпро-1 - Чорноморець 5:2: огляд матчу та результат гри 27.11.2023

Підопічні Юрія Максимова лише на останніх хвилинах зустрічі вбили інтригу, довівши рахунок до розгромного.
2023 г., 27 листопада, 19:08
Олександр Філіппов / СК Днепр-1
Олександр Філіппов / СК Днепр-1

У понеділок, 27 листопада, програму матчів 15-го туру УПЛ, які мають відбутися у строк, закривали Дніпро-1 та Чорноморець.

Команди провели дуже активний перший тайм. А почалося все з того, що Олександр Філіппов отримав м'яч спиною до воріт одеситів, розвернувся та пробив у дальній кут, відкривши рахунок зустрічі.

Але господарі поля лідирували не так уже й довго. Через шість хвилин команда Романа Григорчука здобула право на небезпечний штрафний, який практично ідеально виконав Артур Авагімян - м'яч від поперечини влучив у спину Євгена Волинця, від якого і влетів у ворота.

Однак через чотири хвилини той самий Авагімян сильно підставив свою команду. Волинець вибив уперед м'яч, що перелетів через усіх гравців.

Олександр Піхальонок виривався на побачення з воротарем гостей, але хавбек Чорноморця завалив його на газон на підступах до штрафного майданчика. Катерина Монзуль одразу показала Авагімяну пряму червону картку.

Джерело: СК Днепр-1

І якщо до перерви дніпряни не змогли реалізувати перевагу, то одразу після неї вони це виправили.

На 49-й хвилині Володимир Адамюк обігрався з Русланом Бабенком і з лінії штрафного майданчика з носка пробив точно в дальній нижній кут.

А за десять хвилин рахунок був уже 3:1 на користь команди Юрія Максимова. Піхальонок віддав класну проникаючу передачу до штрафного майданчика, куди увірвався Володимир Танчик, який обіграв голкіпера і прострілив уздовж воріт. Богдану Лєднєву залишалося лише з метра замкнути передачу.

Після цього дніпряни віддали ініціативу і здавалося, що команди грали у рівних складах, настільки впевненими були одесити. І все це призвело до того, що до матчу повернулася інтрига.

Джерело: СК Днепр-1

За 15 хвилин до кінця поєдинку Орест Кузик зіграв у стінку з Іллею Путрею, увірвався до штрафного майданчика та пробив у нижній кут. Волинець хоч і дістав м'яч, але відбити його на полі не зумів.

І все ж таки Дніпро-1 своє не упустив. Вже наприкінці господарі поля відправили ще два м'ячі у ворота Данила Варакути: спочатку до свого асиста додав гол Танчик, після чого Денис Мірошніченко добив суперника, встановивши остаточний рахунок.

Дніпро-1 із 33 очками повертається на перше місце у таблиці чемпіонату України, випереджаючи Кривбас та Полісся на три очки. Чорноморець, у свою чергу, залишається дев'ятим, маючи в активі 19 балів.

Читайте також: Воротар Шахтаря просить підписати петицію про присвоєння його братові звання Героя України посмертно

Статистика матчу Дніпро-1 - Чорноморець 15-го туру УПЛ

Дніпро-1 - Чорноморець 5:2
Голи: Філіппов, 16, Адамюк, 49, Лєднєв, 59, Танчик, 90, Мірошніченко, 90+2 - Авагімян, 22, Кузик, 76.

Володіння м'ячем: 49% - 51%
Удари: 21 - 11
Удари в площину: 13 - 3
Фоли: 13 - 10
Атаки: 86 - 65

Дніпро-1: Волинець - Адамюк, Сваток, Сарапій, Мірошніченко - Бабенко, Рубчинський, Гуцуляк, Піхальонок (Вітіньо, 78), Лєднєв (Кравець, 82) - Філіппов (Танчик, 46).

Чорноморець: Варакута - Путря, Васильєв, Салюк, Брагару - Кузик, Шпорн (Хадіда, 89), Авагімян - Бадібанга, Ієде (Вакула, 86), Штогрін (Бойчук, 89).

Попередження: Сарапій - Путрия, Бадібанга, Штогрін.

Вилучення: Авагімян, 26 (Чорноморець, пряма червона).

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK