Суркіс: Український футбол переживає непрості часи, та головне, що він зберігся

Президент Динамо привітав фанатів клубу з Різдвом і Новим роком.
2023 г., 24 грудня, 19:54
Ігор Суркіс / Getty Images
Ігор Суркіс / Getty Images

Президент київського Динамо Ігор Суркіс підбив підсумки 2023 року, що минає.

У своєму привітанні з Різдвяними та Новорічними святами функціонер зазначив, що головною місією українського футболу є виховання нових поколінь.
"Завершується ще один важкий рік. Рік, сповнений випробувань і викликів. Але наш народ не втомлюється доводити своє волелюбність і незламність, уміння згуртуватися та підтримувати один одного.

Безумовно, український футбол у нових реаліях переживає нелегкі часи, та головне, що він зберігся і продовжує приносити людям позитивні емоції, які зараз так необхідні.

Ми всі тримаємо кулаки за нашу національну команду і бажаємо їй виходу на Євро наступного року, радують і юнацькі та молодіжні збірні. Зберегти та виховати нові покоління талановитих українських гравців - у цьому ми бачимо верховну місію вітчизняного футбольного господарства".

Також Ігор Михайлович зазначив, що майбутнє нашої країни залежить від захисників, які відвойовують захоплені землі.

"Але не футболом єдиним живе наш клуб. Зараз найголовніше - підтримка наших захисників, які днями й ночами, цілодобово стоять стіною на фронті та відвойовують нахабно захоплені загарбниками наші землі. Саме від них залежить майбутнє країни. Вони кладуть життя на полі бою за мирне небо, про яке мріють усі українці. Тільки згуртувавшись разом, усією країною, ми можемо перемогти те зло, що прийшло до нас і принесло війну, біль і горе. Допомоги потребують і мирні люди, адже через війну мільйони українців опинилися у скрутному становищі. Футбольний клуб Динамо та Фонд братів Суркісів щодня невтомно працює, намагаючись допомогти всім, хто цього потребує.

Час різдвяних свят завжди наповнений особливою магією та очікуванням дива. Саме в цей час люди загадують бажання та очікують на здійснення мрій, сподіваючись на краще та щасливіше життя. Серця наповнюються вірою, надією та любов'ю. Давайте загадаємо якомога швидшого завершення війни нашою перемогою, завершення страждань, спричинених цією війною, та повернення до мирного життя. Нехай новий рік подарує всім нам щастя, хороші новини та наближення головної Перемоги, до якої ми всі так прагнемо! Усім нашим вірним уболівальникам ми дякуємо за підтримку команди впродовж усього року і сподіваємося незабаром побачитися на стадіонах!", - заявив Суркіс у своєму привітанні.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Динамо Київ Ігор Суркіс

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK