Форвард Зорі: Нам потрібно виправити ситуацію після зимової паузи

Едуардо Герреро підбив підсумки першої частини сезону та розповів, що йому самому потрібно змінити.
2023 г., 26 грудня, 11:37
Едуардо Герреро / ФК Заря
Едуардо Герреро / ФК Заря

Минулого сезону Зоря в якийсь момент претендувала навіть на чемпіонство, проте цього сезону луганський колектив не вилазить з "підвалу" таблиці УПЛ.

Незважаючи на жахливу першу частину сезону, Едуардо Герреро все одно залишається найкращим бомбардиром команди. В інтерв'ю для офіційного сайту "чорно-білих", панамець підбив підсумки минулої частини кампанії.

"Звичайно, ми не можемо бути задоволені тим, на якому місці знаходимось в турнірній таблиці. Десь це сталося, можливо, через часту зміну тренерів, десь, нам не вистачало фарту. Але, звичайно, неможна шукати причину у комусь. Треба й на себе дивитися, на те, який час від часу ми показували рівень футболу".

"По-перше: хотілося б завжди забивати частіше. Я знаю, що можу грати краще та ще сильніше допомагати команді. По-друге: завжди є місце для прогресу, тому треба працювати та виправляти ситуацію навесні".

Джерело: Getty Images

Він також розповів про невдалі виступи луганчан у Лізі конференцій.

"Ми непогано почали. Нічия з Гентом, потім перемога над Брейдабліком. Одними з ключових були зустрічі проти Маккабі. В нас були шанси не програти і тоді можна було б розраховувати на вихід з групи. Але дві поразки поспіль вплинули на це".

"До того ж, ми повинні були краще виступити в Кубку України. З іншого боку – це вже справа минулих днів. Треба гарно підготуватися на зборах та виправити ситуацію після зимової паузи".

Нагадаємо, що новачок вищого українського дивізіону хочее повернути до чемпіонату колишнього форварда Зорі, який не мав кар'єри в Англії.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK