Зоря збирається подати до суду на колишнього тренера

Президент "чорно-білих" не забув, як Патрік ван Леувен кинув його клуб заради можливості повернутися до Шахтаря.
23 лютого, 17:06
Патрік ван Леувен / Getty Images
Патрік ван Леувен / Getty Images

Патрік ван Леувен успішно провів свій дебютний сезон на чолі луганської Зорі.

У якийсь момент сезону-2022/23 "чорно-білі" навіть претендували на чемпіонство, але зрештою фінішували на третьому місці, програвши боротьбу Шахтарю та Дніпру-1.

Однак після завершення кампанії нідерландський фахівець без попередження залишив клуб, погодившись на пропозицію очолити "гірників". Причому донеччани нічого не заплатили луганчанам, вказавши, що у контракті тренера була певна опція.

Тепер президент Зорі Євген Геллер заявив, що його клуб збирає дані, щоб зрозуміти, чи є сенс подавати на ван Леувена до суду чи ні.

"Не хочу це обговорювати (відхід ван Леувена до Шахтаря), це моє внутрішнє. Але я негативно це оцінив. Не має значення (чи розлютився він на тренера чи ні). Він для мене не така важлива персона, щоб я сердився на нього", - цитує Геллера FootballHub.

"Мені було неприємно і несподівано. Я раніше дізнався, що він домовився з Шахтарем, до того, як дізнався, що він йде від нас".

Читайте також: Україна втратила право заявляти п'ять команд у єврокубках

"У нас є ще рік, щоб подати на нього до суду. Зараз юристи займаються. Якщо буде достатньо аргументів, щоб це був не звичайний пшик, а якесь серйозне рішення, тоді ми подамо позов. Якщо це буде рішення, яке нам присудить 20 тисяч євро, ми не будемо подавати".

Нагадаємо, що Зоря стала одним із винуватців того, що українські клуби провели найгірший єврокубковий сезон за останні 16 років.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK