Зоря - Ворскла 1:0: огляд матчу та результат гри 26.02.2024

"Чорно-білі" вибралися із зони вильоту за рахунок голу новачка команди Якова Башича.
26 лютого, 16:01
Зоря - Ворскла / скриншот
Зоря - Ворскла / скриншот

У понеділок, 26 лютого, у Житомирі програма 18-го туру Української Прем'єр-ліги продовжилася поєдинком між Зорею та Ворсклою.

Поєдинок – гарне слово для опису цього матчу, адже команди діяли досить грубо. Здебільшого це стосується полтавців, які награли на дві червоні картки.

На 17-й хвилині Сергій М'якушко влетів у ногу Арсенію Батагову. За свій фол гравець гостей отримав лише жовту картку. І хоча VAR переглядав цей момент, суддя не змінив свого рішення.

"Чорно-білі" відповіли більш футбольним способом. На 37-й хвилині В'ячеслав Чурко подав кутовий, Едуардо Герреро як слід по м'ячу не влучив, але це виправив новачок команди Яков Башич, який головою зблизька переправив м'яч у сітку воріт Павла Ісенка.

Після перерви команда Юрія Коваля дуже активно провела перші десять хвилин, притиснувши суперника до його воріт. Голом міг відзначитись Герреро, але його удар прийняла на себе штанга.

А за 20 хвилин до кінця основного часу Ворскла все ж таки залишилася в меншості. Після перегляду повтору Олександр Шандор вилучив з поля Іллю Крупського, який наступив Денису Антюху ззаду на ахілл.

За час, що залишився, луганчани не змогли скористатися чисельною перевагою, щоб збільшити рахунок. А полтавці не зуміли врятуватися від поразки.

Таким чином Зоря здобула лише третю перемогу в УПЛ, яка підняла луганський клуб на 12-те місце (15 очок). Ворскла у свою чергу залишилася восьмою з 23-ма очками в активі.

Статистика матчу Зоря - Ворскла 18-го туру УПЛ

Зоря - Ворскла 1:0
Гол: Башич, 37.

Володіння м'ячем: 46% - 54%
Удари: 11 - 6
Удари в площину: 4 - 4
Фоли: 17 - 14
Атаки: 92 - 74

Зоря: Сапутін - Бутко, Батагов, Джордан, Жуніньо (Боль, 89) - Башич, Яцик, Чурко (Мічин, 49) - Антюх (Бугай, 71), Герреро (Волошин, 89), Кирюханцев.

Ворскла: Ісенко - Пердута, Крупський, Бацула, Корнієнко - Сіссоко (Хрипчук, 84), Толі (Челядін, 62), Феліпе, Кане (Нестеренко, 62), М'якушко (Галас, 84) - Ковталюк (Павлюк, 74).

Попередження: Антюх, Чурко, Герреро - М'якушко, Сіссоко, Кане, Ковталюк, Крупський, Феліпе.

Вилучення: Крупський, 70 (Ворскла, груба гра).

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK