Верес - Динамо: Огляд та результат матчу Чемпіонату України 07.03.2024

Кияни "привезли" собі 11-метровий в останні миті поєдинку.
7 березня, 20:47
Верес - Динамо / upl.ua
Верес - Динамо / upl.ua

У рамках 20-го туру чемпіонату України Верес на власному полі зустрівся з Динамо.

Матч через повітряну тривогу вимушено розпочався з 40-хвилининм запізненням, але це не завадило киянам вже на початку зустрічі засмутити господарів. Рахунок в грі на 6-й хвилині відкрив Назар Волошин після пасу Володимира Кабаєва.

Через 10 хвилин у вінгера знов виникла гольова нагода, але з цим його ударом впорався голкіпер рівнян, а на 20-й хвилині Денис Попов досить небезпечно пробивав після подачі кутового.

Другий тайм був менш цікавим ніж перший. По-справжньому небезпечний момент виник лише на 58-й хвилині вже неодноразово згаданого Волошина, який намагався закрутити м'яч у дальній кут після удару з-за меж штрафного майданчика, але його спробу накрив захисник підопічних Олега Шандрука.

Усе так і йшло до мінімальної перемоги киян "на класі", але цього самого "класу" гравцям Олександра Шовковського забракло, щоб не фолити у своєму штрафному майданчику в останні миті поєдинку.

Суддя поєдинку після перегляду відеоповтору призначив пенальті у ворота Георгія Бущана. До точки підійшов новачок Вереса Марко Мрвальєвич і ударом у нижній кут воріт приніс своїй команді важливу нічию, позбавивши "Динамо" шансу зрівнятися з "Кривбасом" за очками.

Зазначимо, що у столичного гранда є ще три матчі в запасі.

Статистика матча чемпіонату України Верес - Динамо

Верес - Динамо 1:1

Голи: Мрвальєвіч, 90+8 -  Волошин, 6

Удари: 6 - 7
Удари в площину воріт:3 - 2
Володіння м'ячем: 39% - 61%
Небезпечні атаки: 54 - 107

Верес: Когут — Морозко, Кучеренко, Жуліо Сезар, Шевченко (Вовченко, 87) — Шастал, Банада (Кухарук, 46), Кучеров, В. Шарай (Янаков, 60) — Гайдучик (Шестаков, 67), Мрвальєвич.

Динамо Київ: Бущан — Караваєв, Попов, Михавко, Дубінчак — Андрієвський, Шепелєв — Волошин (Беніто, 86), Шапаренко (Сирота, 90+2), Кабаєв (Дячук, 86) — Ванат.

Попередження: В. Шарай, Мрвальєвич, Когут, Сезар — Попов, Ванат, Бущан

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: динамо Верес

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK