Полісся - Олександрія 1:2: огляд матчу та результат гри 09.03.2024

Після зимової перерви команда Юрія Калитвинцева не вражає ані грою, ані результатами.
9 березня, 17:39
Полісся - Олександрія / УПЛ
Полісся - Олександрія / УПЛ

У суботу, 9 березня, у Житомирі на Центральному стадіоні пройшов матч 20 туру Української Прем'єр-ліги, в якому Олександрія відвідала Полісся.

Гостям вдалося відзначитись швидким голом. Владислав Калитвинцев навісив із флангу, а Микола Михайленко ударом головою відправив м'яч у сітку воріт Дениса Бойка.

У середині другого тайму підопічні Юрія Калитвинцева змогли відновити паритет, коли Артем Козак реалізував пенальті за фол на Лукасі Тейлорі, який потім встигне відзначитися не з кращого боку.

За 12 хвилин до кінця основного часу Олександрія знову вийшла вперед. Олександр Бєляєв прострілив на дальню штангу, де Артем Шулянський замкнув передачу.

А за п'ять хвилин вищезгаданий Тейлор заробив другу жовту картку за відмашку в центрі поля. У хвилини, що залишилися, жодна з команд більше не забивала.

У результаті Полісся зазнало несподіваної поразки. Після зимових "канікул" житомирський колектив набрав лише одне очко у трьох іграх. Нині ж Полісся посідає шосте місце із 33 очками.

Олександрія у свою чергу повернулася на 11-й рядок таблиці УПЛ, обійшовши Зорю. На рахунку команди Руслана Ротаня 20 балів.

Читайте також: Два пенальті дозволили Манчестер Юнайтед обіграти Миколенка та його Евертон

Статистика матчу Полісся - Олександрія 20-го туру УПЛ

Полісся - Олександрія 1:2
Голи: Козак, 62 (пен.) - Михайленко, 10, Шулянський, 78.

Володіння м'ячем: 52% - 48%
Удари: 12 - 12
Удари в площину: 3 - 7
Фоли: 9 - 11

Полісся: Бойко - Тейлор, Чоботенко, Шабанов, Михайліченко - Коста (Мустафаєв, 46), Танковський (Кравченко, 85), Назаренко (Фортюне, 59), Грицук (Крушинський, 46), Козак - Будківський.

Олександрія: Шевченко - Копина (Скорко, 85), Логінов, Кампуш, Мартинюк - Калюжний, Михайленко (Шостак, 81), Ковалець - Калитвинцев (Бєляєв, 71), Кулаков (Погорілий, 71), Шулянський (Костишин, 81).

Попередження: Михайліченко, Тейлор - Калюжний.

Вилучення: Тейлор, 83 (Полісся, друга жовта картка).

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK