Ротань відреагував на жеребкування Олімпіади-2024

Легких суперників керманич олімпійської збірної і не чекав
21 березня, 09:59
Руслан Ротань / УАФ
Руслан Ротань / УАФ

Головний тренер олімпійської збірної України з футболу Руслан Ротань висловився про результати жеребкування Олімпійських Ігор-2024.

За словами місцевого спеціаліста, вже відсьогодні його підопічні почнуть готуватись до виступу, щоб достойно себе показати.

"Група випала досить сильна, утім, на Олімпіаді слабких команд і не буває. Аргентина не потребує рекомендацій, це один з головних фаворитів турніру, ще й, радше за все, з Мессі у складі. З Марокко невдовзі грає наша молодіжна збірна, тож побачимо потенціал африканців. Але всі знають, якими щедрими на таланти є команди із цього регіону. Свіжий приклад — виступ національної збірної Марокко на останньому чемпіонаті світу. Щодо третьої команди Азії, то, може, це буде Японія, з якою нам належить зустрітися найближчим часом?

Із сьогоднішнього дня починаємо готуватися до форуму. Аби гідно показати себе, нашу країну і намагатися досягнути найвищих цілей", - сказав Ротань.

Також Руслан Петрович поділився думками про майбутній спаринг з Японію, яка як було зазначено вище може стати останнім суперником "жовто-блакитних" на груповому етапі Олімпіади.

"В Японії на нас чекає дуже цікавий поєдинок. Господарі готуються до молодіжного Кубку Азії, де будуть розіграні путівки на Олімпіаду. Японці ретельно готуються до цього турніру. У них дуже зіграна команда, яка виступає разом уже більше трьох років.

У збірну Японії (U-23) викликали шістьох легіонерів, які виступають в європейських чемпіонатах. Шість гравців залучалися до національної збірної країни. Ми бачили багато матчів за участю японців — з Аргентиною, США, ігри кваліфікації Кубку Азії. 22 березня наш суперник проводить спаринг із Малі — ще одним учасником Олімпіади. Сподіваюся, що в нас буде можливість переглянути й цей поєдинок.

Часу не так багато, але я бачу, що наші футболісти дуже зосереджено та відповідально ставляться до теоретичних та практичних занять. Звісно, свої корективи може внести тривалий переліт, але це ще одне випробування, яке нам потрібно пройти. Я вірю, що хлопці з ним упораються", - резюмував наставник.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: олімпіада Руслан Ротань

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK