Головний тренер збірної України U-19 висловився про адаптацію сина Шевченка

Крістіан наразі спілкується тільки з гравцями, які знають англійську.
24 березня, 18:55
Крістіан Шевченко та Андрій Шевченко / Instagram
Крістіан Шевченко та Андрій Шевченко / Instagram

Головний тренер збірної України U-19 Дмитро Михайленко поділився думками про адаптацію Крістіана Шевченка та Данили Кревсуна в його колективі.

За словами спеціаліста, вінгер молодіжки Уотфорда та хавбек Боруссіїї Дортмунд U-23 не мають проблем у спілкуванні з партнерами та тренерським штабом.

"Їхня адаптація пройшла доволі швидко. Кревсун мав до цього тут знайомих, він дуже комунікативний хлопець.

Так само і Шевченко. Він дуже веселий. Наразі Крістіан спілкується англійською з гравцями, які теж володіють цією мовою. Такі у команді є. Він вже свій. Переважно товаришує з хлопцями, які грають за кордоном, бо вони спілкуються англійською. Так, це важко. Це не стовідсоткове спілкування, бо він не розуміє українську. Але все одно почуває себе як вдома.

Чи використовує Крістіан перекладача? Ні, у нього немає ніякого перекладача. Тренерський штаб розмовляє англійською, тому один із тренерів, коли треба щось пояснити, завжди знаходиться біля нього", - заявив Михайленко у коментарі виданню NV.

Зазначимо, що зараз "жовто-блакитні" проходять еліт-раунд відбору на Євро до 19 років. В двох матчах у нашої національної команди дві перемоги, доля путівки на турнір вирішиться в грі проти Швейцарії, яка відбудеться 26 березня о 15:00.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK