Григорій Козловський: ФК «Рух» став наймолодшою командою світу

CIES Football Observatory розраховував кількість хвилин, які провели на полі гравці віком до 21-го року в 61-ій лізі світу, зокрема у топ-31 лізі Європи.
5 квітня, 16:12
Григорій Козловський - засновник ФК
Григорій Козловський - засновник ФК "Рух", бізнесмен і меценат

Рейтинг очолив львівський ФК «Рух», засновником якого є Григорій Петрович Козловський, з показником 52,4%. Друге місце посіла словацька «Жиліна» – 44,5, а третім став австрійський «Ред Булл» із Зальцбурга – 42,7.

У складі «Руху» гравці до 23-х років провели на полі 65,5% ігрового часу. Гравці до 22-х років зіграли 55,4% ігрового часу в УПЛ, футболісти до 20-и років – 17,5%, а юніори до 19-и років – 0,4%.

Рейтинг складався з урахуванням середнього віку гравців до 21-го року, відтак «жовто-чорні» посіли у ньому перше місце.

З українських команд в рейтинг потрапили ФК «Ворскла» (36 місце) та ФК «Динамо» Київ (100 місце).

Почесний президент львівського ФК «Рух» Григорій Петрович Козловський всі свої сили та ресурси вкладає у створену ним Академію футболу ФК «Рух».

«Наші вихованці – це наше майбутнє! І саме у такі моменти розумієш, що ми рухаємось правильним шляхом! Щиро вітаю і дякую тренерському штабу та гравцям «Руху»! Нам потрібні сильні футболісти, порядні люди, якими українці будуть пишатися. Я дуже радий, що футбольна академія «Руха» виховує майбутніх зірочок, які стануть гордістю цієї країни», - резюмував Григорій Козловський.

Раніше вихованці футбольної Академії «Рух» U-13 перемогли у міжнародному турнірі Number One Cup, який пройшов у польському Вроцлаві. Цей турнір за своєю значущістю можна прирівняти до дитячої Ліги чемпіонів УЄФА.

Григорій Козловський зазначив, що футбольний клуб «Рух» і надалі робитиме все, щоб прогресувати на шляху до найвищих цілей.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Рух Григорій Козловський

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK