Колишній футболіст збірної України та Шахтаря став генменеджером Руху

Шевчук допомагатиме розвивати клуб.
15 квітня, 17:15
В'ячеслав Шевчук / Рух Львов
В'ячеслав Шевчук / Рух Львов

Рух офіційно повідомив про те, що новим генеральним менеджером став екс-гравець збірної України та Шахтаря В'ячеслав Шевчук.

Фахівець відповідатиме за комунікацію та налагодження стосунків із футбольними структурами в Україні та за кордоном і організацію проєктів під егідою Руху.

Читайте також: "Це просто треш": тренер Оболоні жорстко наїхав на арбітра УПЛ

"Радий приєднатися до жовто-чорної родини. Мої стосунки з Рухом дуже давні, ще відтоді, як команда виступала в Першій лізі. Відтоді я як у професійному, так і в товариському форматі спілкувався з представниками клубу. Ми постійно підтримували цей контакт, а зараз я отримав пропозицію стати генеральним менеджером.

У мене чудові стосунки із засновником "Руху" Григорієм Козловським і з керівництвом клубу, персоналом і тренерами. Ми обговорили багато різних деталей цієї співпраці, визначили основні цілі розвитку та стратегії, які передбачає Рух", - зазначив Шевчук.

Нагадаємо, Шевчук із 2021 року працював у структурі Вереса - був спортивним директором і віцепрезидентом клубу. До цього тренував юнацьку команду Шахтаря та Олімпік.

Зазначимо, Рух зумів відібрати очки у Кривбаса в домашньому матчі.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

Источник: Рух Львов
КЛЮЧОВІ СЛОВА: Рух Львів

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK