Ворскла - Минай 2:3: огляд матчу і результат гри 11.05.2024

Полтавська команда не втримала перевагу в рахунку в два м'ячі.
11 травня, 15:43
Минай обіграв Ворсклу / УПЛ
Минай обіграв Ворсклу / УПЛ

У суботу, 11 травня, Ворскла приймала на своєму полі Минай у рамках 28-го туру української Прем'єр-ліги.

Команда Сергія Долганського під час зустрічі мала перевагу в два м'ячі, проте після середини другого тайму дозволила супернику відігратися та вивезти з Полтави перемогу - 3:2.

Ворскла володіла ініціативою у першій половині зустрічі та закономірно відкрила рахунок на 36-й хвилині, коли Євген Павлюк замкнув подачу зі штрафного. Після перерви Антон Глущенко вдруге вразив ворота гостей, збільшивши розрив у рахунку.

У другому таймі поєдинок було перервано через повітряну тривогу, а коли команди повернулися на поле, Минай розпочав свій камбек. На 68-й хвилині Артур Ременяк відіграв один м'яч, а через десять хвилин автор першого голу в матчі зрізав м'яч у власні ворота, чим допоміг закарпатській команді вирівняти становище.

У компенсований до поєдинку час Ворскла мала реальний шанс вийти переможцем із протистояння, отримавши право на пенальті, який довелося перебивати. Проте Феліпе ні з першої спроби, ні з повторної не зміг переграти Олександра Кемкіна.

Минай же своєю можливістю під завісу матчу скористався. За гру рукою Павлюка у власному штрафному майданчику арбітр призначив пенальті, який реалізував Вадим Вітенчук.

Наразі Ворскла з 30 балами посідає дев'яту позицію у турнірній таблиці УПЛ. Минай піднявся з останнього на 15-е місце, набравши 22 очки.

Статистика матчу Ворскла - Минай 28-го туру чемпіонату України

Ворскла - Минай 2:3

Голи: Павлюк, 36, Глущенко, 55 - Ременяк, 68, Павлюк, 78 (аг), Вітенчук, 90+11 (пен.)

Нереалізований пенальті: Феліпе (Ворскла), 90+6 (воротар)

Володіння м'ячем: 65% - 35%
Удари: 10 - 6
Удари у площину: 2 - 2
Кутові: 10 - 1
Фоли: 15 - 6
Атаки: 47 - 36

Ворскла: Ісенко - Крупський, Пердута, Павлюк, Бацула - Скляр (Челядін, 57), Сіссоко - Кане (Корнієнко, 81), Глущенко (Феліпе, 85), Мякушко (Нестеренко, 81) - Степанюк

Минай: Кемкін - Скиба (Семотюк, 62), Чуєв, Прокопчук - Дмитрук, Вітенчук, Петько (Нємчанінов, 75), Ременяк - Кораблін (Гунічев, 46), Устименко (Корнійчук, 90), Вакула (Попов, 90)

Попередження: Степанюк, Челядін, Глущенко, Феліпе - Петько, Скиба.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK