Імад Ашур – новий головний тренер Полісся

Фахівець без досвіду самостійної роботи на дорослому рівні поведе команду до єврокубків.
26 травня, 15:05
Імад Ашур / https://polissyafc.com/
Імад Ашур / https://polissyafc.com/

Полісся на своєму офіційному сайті оголосило ім'я нового головного тренера команди.

Новим наставником житомирського колективу став Імад Ашур, екс-тренер юнацької команди Дніпра-1.

У 36-річного фахівця немає досвіду самостійної роботи на дорослому рівні. Дніпро-1 U-19 під його керівництвом цього року посів 3-е місце, набравши 53 очки у 30 матчах.

"Ми готові до роботи, маємо конкретні цілі, в нас є сучасна інтенсивна та безкомпромісна модель побудови команди. Питання результату - найголовніше. Важливо бути максимально зануреним в процес, вигравати кожен двобій і тоді буде результат", - сказав Ашур.

"Буду починати роботу з вимог гри, вони суб'єктивні, але я маю переконати своїх гравців. Тренувальний процес - це інвестиція часу. Не можна завжди грати в той футбол, що ми малюємо в голові".

Читайте також: Футбол сьогодні: Україна стартує на Євро-2024 проти Румунії, матчі Бельгія - Словаччина, Австрія - Франція

Нагадаємо, що минулий сезон-2023/24 "зелено-жовті" розпочинали під керівництвом Юрія Калитвинцева. Проте у березні цього року сторони оголосили про припинення співпраці.

До кінця кампанії команду довів Сергій Шищенко в якості виконувача обов'язків головного тренера. За інформацією джерела, Шищенко залишиться у клубі на новій посаді.

За підсумками Української Прем'єр-ліги Полісся посіло п'яте місце, яке дозволить команді виступити у кваліфікації Ліги конференцій наступного сезону.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK