Верес - Епіцентр 3:1: огляд матчу та результат гри 02.06.2024

Таким чином, ніхто не залишив вищий український дивізіон за підсумками перехідних ігор.
2 червня, 19:01
Верес - Епіцентр / УПЛ
Верес - Епіцентр / УПЛ

У неділю, 2 червня, у Рівному на стадіоні Авангард пройшов матч-відповідь плей-оф за місце в Українській Прем'єр-лізі, в якому місцевий Верес приймав Епіцентр з Кам'янця-Подільського.

У першій грі команди не змогли визначити переможця, зігравши внічию 1:1. Тому саме у цьому матчі вирішувалося, хто займе останнє вільне місце у найвищому українському дивізіоні.

Читайте також: Клуб АПЛ хоче зробити Судакова своїм першим літнім придбанням

На жаль, вже за підсумками першого тайму інтрига покинула стадіон.

На 7 хвилині Микола Гайдучик відкрив рахунок зустрічі. А у доданий до першої половини час підопічні Олега Шандрука двічі вразили ворота суперника: спочатку забив Владислав Шарай, а за кілька хвилин Гайдучик оформив дубль.

На цьому голи закінчилися на тривалий період часу. Лише наприкінці поєдинку Сергій Стень відіграв один м'яч, але цього було замало для гостей.

У підсумку за сумою двох матчів Верес переміг 4:2 та зберіг за собою місце в УПЛ. Нагадаємо, що трохи раніше те саме провернула київська Оболонь, яка стримала Лівий Берег.

Верес - Епіцентр 3:1 (перший матч 1:1)
Голи: Гайдучик, 7, 45+5, Шарай, 45+2 - Стень, 89.

Верес: Когут - Балан (Шестаков, 84), Кучеренко, Вовченко, Шевченко - Кучеров, Дахновський (Шастал, 68), Банада, Сікейра (Сезар, 46), Шарай (Морозко, 68) - Гайдучик (Мравльєвич, 77).

Епіцентр: Чорнобай - В. Кристін (Жмуйда, 68), Мороз, Григоращук, Климець - Беженар (Полюлях, 54), Ліповуз (Глущук, 72), Миронюк (Алібеков, 54) - Бендера (С. Кристін, 46), Кравчук, Стень.

Попередження: Сікейра - Ліповуз, Алібеков.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK