Піхальонок - про трансфер у Динамо: Було багато юридичних питань, щоб Шахтар не чинив перешкод

Олександр підтвердив, що "гірники" намагались перехопити його в киян.
7 червня, 08:53
Олександр Піхальонок / FC Dynamo Kyiv
Олександр Піхальонок / FC Dynamo Kyiv

Новачок київського Динамо Олександр Піхальонок поділився деталями свого переходу в стан "біло-синіх".

Український хавбек підтвердив, що донецький Шахтар намагався повернути його собі, скориставшись першочерговим правом викупа, але він обрав столичний клуб.

"Спочатку надійшла конкретика від Динамо. Коли Шахтар дізнався, що Динамо хоче придбати мене, маючи перше право на мене, "гірники" також висунули свої умови. Багато часу пішло на роздуми, оскільки було багато юридичних питань, щоб Шахтар не чинив жодних перешкод. Я обрав Динамо. Дуже щасливий бути тут.

Перш за все поділився новинами із сім’єю – дружиною, мамою, татом. Тато в мене на сто відсотків за Динамо. Щодо гравців київського клубу, то спілкувався з Тимчиком, Бущаном, Ярмоленком. Андрій узагалі підібрав важливі слова, які остаточно переконали мене перейти до Динамо. Звичайно, з президентом киян також спілкувався – в нас була дуже приємна розмова, я відчув багато щирості у його словах, що також вплинуло на моє рішення.

На даному етапі кар’єрі душа більше лежить до Динамо. Буду старатися на 100 відсотків віддаватися в іграх за "біло-синіх". Три-чотири дні дійсно спав не дуже добре, цілими днями був на телефоні, голова була забита. Але для себе я чітко розумів, куди саме я перейду".

Також Олександр заявив, що минуле в Шахтарі та Маріуполі не має значення для нього в контексті переходу в Динамо.

Читайте також: Піхальонок, Ребров та інші: десятка тих, хто представляв і Динамо, і Шахтар

"Як це – після минулого у Шахтарі та Маріуполі опинитися в Динамо? Я у цьому нічого такого не бачу. Відчуття в мене приємні, я буду захищати кольори київського Динамо, буду намагатися своєю грою радувати наших уболівальників.

Я ні про що не шкодую у своїй карьєрі. Це минуле. У мене немає образ на Шахтар, просто потрібно все доводити на футбольному полі. Розумію, що матчі Динамо з Шахтарем – це дербі просто топ-рівня. Я грав проти Шахтаря у складі Дніпра-1, це також були класні ігри, але у футболці Динамо це буде зовсім інший рівень та відповідальність. Але потрібно налаштовуватися на всі ігри та показувати себе завжди, оскільки титули не виграються лише в протистояннях із Шахтарем", - сказав Піхальонок пресслужбі киян.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK