Новачок Шахтаря висловився про війну в Україні

Алаа Грам зізнався, що його родина була стурбована через перехід гравця до "гірників".
13 липня, 19:43
Алаа Грам / shakhtar.com
Алаа Грам / shakhtar.com

Футболіст Шахтаря та збірної Туніса Алаа Грам висловився про перехід в український клуб.

22-річний центрбек зізнався, що рішення доєднатись до стану "гірників" далося йому складно, але він впевнений, що в підсумку вчинив правильно.

"Я надзвичайно щасливий опинитися тут і підписати контракт з таким клубом, як Шахтар. Це дійсно великий клуб, переконаний, що зможемо здобути багато перемог на футбольному полі. Тренування в Шахтарі – це чудовий досвід, ритм тренувань вражає. Відчуваю, що необхідно бути постійно сконцентрованим, та це добре огляду на особистий та професійний розвиток. Докладатиму зусиль, щоб допомогти команді перемагати як у чемпіонаті, так і в Лізі чемпіонів.

Знаходитись у Шахтарі – справді дуже чудове відчуття. Протягом усієї своєї кар'єри я завжди багато працював і розумію, що в Шахтарі також доведеться наполегливо працювати. Я готовий викладатися на повну і навіть більше, щоб допомогти клубові досягти нових успіхів.

Рішення приєднатися до Шахтаря справді було складне, і загалом усі важливі рішення є непростими. Звичайно, я чув про Шахтар раніше і розумію, чому це великий клуб. Перш за все, я спілкувався з родиною, яка допомогла мені ухвалити це рішення. Я впевнений, що це той вибір, якому завжди буду радий".

Також Алаа розповів, як він буде інтегруватись в ігрову модель донецького колективу, який, на відміну від Сфаксьєна, за який гравець виступав раніше, використовує схему з двома, а не з трьома центрбеками.

"Перед переходом я вивчав модель гри Шахтаря. Гадаю, може бути незвично, але це не стане проблемою, якщо зберігати концентрацію, бути відданим справі й працювати. Переконаний, що зможу інтегруватися в ігрову схему Шахтаря і це не буде складно за умови наполегливої праці.

Упевнений, що для клубу такого рівня, як Шахтар, можу запропонувати свою концентрацію та відданість. Шахтар постійно грає в Лізі чемпіонів, і це вимагає регулярної праці та цілковитої відданості. Лише за таких умов можна бути частиною цього клубу. Обіцяю зробити все можливе і неможливе, щоб бути корисним Шахтарю.

Грам висловився і про війну в Україні, а також про те, що він відчув ставши першим тунісцем в історії українського гранда.

"Велика честь бути першим тунісцем в історії Шахтаря. Я дійсно радий представляти Шахтар і свою країну. Також націлюватимуся на гідні виступи в збірній Тунісу й продовжуватиму покращувати власний рівень гри.

Звісно, ситуація [війна в Україні] мені відома, і вважаю, що це ще більше підтверджує, що Шахтар – великий клуб, адже, попри всі проблеми, він продовжує грати й демонструвати відмінні результати. Я був дуже радий, що Шахтар зацікавився мною. Ситуація в Україні є жахливою і страшною трагедією. Моя родина дещо стурбована, але я впевнений, що все буде добре і в Шахтарі зможу знайти багато друзів", - зауважив 22-річний футболіст.

Варто зазначити, що Алаа обійшовся Шахтарю в 2 мільйони євро, і гравець підписав 5-річний контракт.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK