ФК Чорноморець продовжує співпрацю з преміумпартнером - VBET Ukraine

VBET Україна - основний партнер українського футболу.
19 липня, 14:44
VBET Ukraine
VBET Ukraine

Уже другий сезон поспіль партнерство з VBET Ukraine дає змогу одеському клубу не лише забезпечувати високий рівень тренувань та змагань для гравців, але й підтримувати розвиток молодих талантів, які є майбутнім нашого клубу та українського футболу загалом.

Нагадаємо, що на початку липня ФК Чорноморець представив команді нового тренера. Ним став Олександр Бабич, український футбольний тренер, колишній гравець дніпропетровського Дніпра, харківського Металіста, одеського Чорноморця та низки інших клубів. Наразі клуб готується до нового сезону в Українській Прем'єр-Лізі.

VBET Україна - основний партнер українського футболу. Компанія є титульним спонсором Української Прем’єр-ліги, Національної збірної України з футболу, жіночої збірної з футболу, Асоціації футзалу України, а також футбольних клубів Динамо (Київ), Чорноморець (Одеса), Верес (Рівне), ЛНЗ (Черкаси), Олександрія (Олександрія), Минай (Ужгород).

Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйтесь правил (принципів) відповідальної гри. Азартні ігри для тих, кому немає 21 року, заборонені законами України.

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВБЕТ УКРАЇНА» Україна, 04071, місто Київ, вул. Верхній Вал, будинок 10, приміщення групи, 12. КОД ЄДРПОУ 43904440 РІШЕННЯ ПРО ВИДАЧУ ЛІЦЕНЗІЇ № 314 від 31.05.2021 Ліцензія на організацію та проведення азартних ігор казино в мережі Інтернет, видана Комісією з регулювання азартних ігор і лотерей, від 03.06.21 р., строк дії 5 років.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Чорноморець

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK