"У президента інше бачення": Маркевич відверто розповів про відхід з Карпат і призначення Лупашка

Колишній головний тренер львівських Карпат Мирон Маркевич не стримувався у висловлюваннях.
20 липня, 10:15
Мирон Маркевич / УПЛ
Мирон Маркевич / УПЛ

Напередодні львівські Карпати оголосили про призначення Владислава Лукашка не посаду головного тренера команди, де молодий спеціаліст змінив легендарного Мирона Маркевича.

Досвідчений фахівець не став довго мовчати і вже висловився стосовно рокіровання на тренерському містку "левів":

"Мені, якщо чесно, не хочеться матюкатися, то все до одного місця – хто там приїхав. Говорю, як воно є. Була ціль – вивести Карпати на зовсім інший рівень. Потрібні були футболісти, які можуть реалізувати завдання. У мене таке бачення, президент хоче ці амбіційні плани розтягнути в часі", - сказав Маркевич в інтерв'ю Футбол24.

Також Мирон Богданович розповів про причини свого відходу з львівського клубу, заявивши про непорозуміння з президентом  щодо трансферної політики "левів":

"Тут усе просто. Ми вийшли до вищої ліги, і я хотів з Карпатами одразу боротися за місця у єврокубках. Для вирішення цих завдань потрібні були відповідні кваліфіковані футболісти. Таке було моє бачення. У президента клубу воно інше. Він вважає, що до ігор на міжнародній арені треба рухатися поступово. За рік-два-три. Я його розумію. Якби мені було 50 років, то, можливо, на таку пропозицію я б погодився. А коли тобі за 70 і ти відчуваєш, що можеш це зробити, то хочеться результату

Я, скажу відверто, був зациклений на меті за підсумками наступного сезону вивести «Карпати» в єврокубки. А балансувати на межі боротьби за призові місця й зоною вильоту – то не для мене, мені це нецікаво", - додав Мирон Богданович.

Нагадаємо, Карпати стартують у новому сезоні української Прем'єр-ліги матчем проти Вереса. Дебютну офіційну гру під керівництвом Лупашка львів'яни проведуть 3 серпня.  

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK