Пятенко оцінив суперника жіночої збірної України у плей-оф кваліфікації на Євро-2025

Тренер вірить у своїх підопічних.
20 липня, 13:05
Володимир Пятенко / Getty Images
Володимир Пятенко / Getty Images

Жіноча збірна України з футболу не змогла вибороти пряму путівку на Євро-2025, поступившись першим місцем у відбірковій групі національній команді Уельсу. Суперником команди Володимира Пятенка у першому раунді плей-оф стане збірна Туреччини. Коуч вже встиг висловити свою думку стосовно протистояння:

Читайте також: Жіноча збірна України отримала суперниць у плей-оф кваліфікації Євро-2025

"Нам дістався серйозний опонент. Збірна Туреччини з кожним сезоном додає, ось і на груповому етапі поточного відбору Євро-2025 поступилася в Лізі В лише швейцаркам, випередивши угорок та азербайджанок. Цей прогрес можна передусім пояснити зростанням рівня чемпіонату Туреччини, де більшість клубів уже має змогу підсилитися якісними легіонерами, й це сприяє конкуренції.

Ось чому треба дуже серйозно поставитися до туркень. Нам у пригоді має стати те, що сезон в Україні стартує на місяць раніше, тому проблем з ігровою практикою в моїх підопічних не повинно бути. Сподіваюся, що вдасться провести й повноцінний етап підготовки. Треба буде врахувати кожну дрібницю, бо налаштовуємося тільки на перемогу", - сказав Пятенко у коментарі УАФ.

Перший матч плей-офф команда Володимира Пятенка проведе на виїзді, другий - умовно вдома. Переможець цього протистояння в другому раунді зіграє проти переможця пари Греція – Бельгія. Перший раунд плей-офф відбудеться 23-29 жовтня.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK