Звягель може знятися з Першої Ліги через недопуск стадіону, звинувачують владу міста

Новачок Першої Ліги може не дебютувати в ній.
20 липня, 16:18
Дмитро Костюк / ФК Звягель
Дмитро Костюк / ФК Звягель

Представник Житомирщини ФК Звягель близький до того, щоб відмовитися від участі в чемпіонаті України в Першій Лізі. Про це повідомив президент клубу Дмитро Костюк.

Причиною стало те, що домашній стадіон команди не отримав акредитацію для виступів в Першій Лізі, а змоги грати в іншому місці чи місті у команди немає.

"ПФК Звягель — клуб, який представляє однойменне місто, – більше не може грати в цьому місті. Не вдалося вирішити питання акредитації місцевого стадіону і далі немає часу чекати вирішення цього питання. Якщо команда що представляє один регіон, живе в іншому — знайти спонсорів для такої команди надзвичайно складно".

Читайте також: Колишній гравець лондонського Арсенала забив за Звягель

Функціонер розповів, що місцева влада не тільки не захотіла допомагати клубу, а й навіть перешкоджала йому в цьому.

"Мерія пройшлась по всіх зауваженнях УАФ, які були не обов'язкові до виконання, “намалювала” кошторис виконання робіт в понад 20 мільйонів гривень і розтиражувала по всіх підконтрольних ЗМІ цинічну брехню про те, як футбольний клуб як, вибачте, “останні скоти” під час війни вимагає виділити 20 мільйонів на стадіон замість підтримки військових". 

"На моє прохання до  міського голови не виділяти нічого, лише дати дозволи, щоб ми могли провести необхідні роботи за власні приватні кошти, скажімо так м'яко, ентузіазму виявлено не було. Команду просто “вижили” з міста. І самі нічого не зроблять, і іншим не дають", - розповів Костюк в інтерв'ю Український футбол.

Відмітимо, що серед проблем стадіону була відсутність окремої роздягальні для суддівської бригади, а також наявність лише однієї душової кімнати.

Слідкуйте за останніми трансферними новинами українського футболу разом з ISPORT.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK