Вернидуб - про підготовку Кривбаса до сезону: "Всі готові до перших матчів"

Фахівець хоче перемагати у кожному матчі.
29 липня, 13:27
Юрій Вернидуб
Юрій Вернидуб

Головний тренер криворізького Кривбаса Юрій Вернидуб оцінив підготовку своєї команди до старту нового сезону, давши обіцянку уболівальникам клубу:

Читайте також: У Ворсклі назвали амбітне завдання команди на новий сезон УПЛ

"Настрій робочий. Провели дуже непогані потужні збори, зіграли хороші спаринги. Повернулись додому, та дали хлопцям декілька днів відпочити. Тепер починаємо підготовку до матчу з Чорноморцем”.

Бачу, що в колективі настрій бойовий, всі готові до перших матчів нового сезону. Але попереду ще майже тиждень підготовки, будемо працювати”.

З українцями жодних проблем, з легіонерами – трохи важче, але і вони потроху вливаються в колектив, адаптація йде як треба. Тим паче, вони всі молоді, тому проблем бути не повинно. Дуже розраховую на усіх новачків. Так, розумію, що швидко інтегруватись в нашу гру їм буде нелегко, потрібен час. Очікую, що вони допоможуть Кривбасу в новому сезоні й в подальшому", - цитує фахівця клубна пресс-служба.

Нагадаємо, Кривбас стартує у новому сезоні української Прем'єр-ліги матчем проти одеського Чорноморця. Матч відбудеться третього серпня о 18:00.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: УПЛ Юрій Вернидуб

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK