Зоря - Інгулець 2:1: огляд матчу та результат гри 04.08.2024

"Чорно-білі" зуміли вирвати три очки у грі з новачком найвищого дивізіону України.
4 серпня, 19:59
Зоря - Інгулець / УПЛ
Зоря - Інгулець / УПЛ

У неділю, 4 серпня, в Києві на стадіоні імені Валерія Лобановського відбувся матч першого туру Української Прем'єр-ліги між Зорею та Інгульцем.

На стартовому відрізку поєдинку більш яскраво грали "чорно-білі". Їхня активність призвела до голу на 16-й хвилині. Олександр Яцик із флангу покотив м'яч на Якова Башича, який завдав удару з-за меж штрафного майданчика.

Воротар гостей Олексій Паламарчук був дезорієнтований, унаслідок чого він не зміг відбити удар, який був спрямований у ближній кут.

Однак цей гол змусив підопічних Василя Кобіна перехопити ініціативу, а луганчани не особливо-то й було проти цього. Це призвело до того, що петровський клуб створив кілька хороших моментів, один із яких завершився результативним ударом.

Олександр П'ятов зробив розрізний пас у штрафний майданчик, куди вривався Володимир Білоцерковець. Ексгравець Зорі з близької відстані вразив ворота своєї колишньої команди.

Після перерви Зоря хоч і володіла м'ячем частіше за опонента, але найцікавіші моменти створювалися саме біля воріт Микити Турбаєвського.

Юрій Коваль намагався змінити хід гри замінами, і в останні 15 хвилин ініціатива знову опинилася в ногах його команди. Але до голу все ніяк не доходило.

Здавалося, що матч завершитися нічийним результатом, але вже в доданий час Олександр Яцик точним ударом головою замкнув подачу у виконанні Жуніньо і приніс тим самим своїй команді перемогу.

Читайте також: Шахтар знищив Ворсклу у першому матчі нового сезону УПЛ

Статистика матчу Зоря - Інгулець першого туру УПЛ

Зоря - Інгулець 2:1
Голи: Башич, 16, Яцик, 90+2 - Білоцерковець, 29.

Володіння м'ячем: 51% - 49%
Удари: 8 - 7
Удари в площину: 3 - 5
Фоли: 11 - 9
Атаки: 85 - 101

Зоря: Турбаєвський - Тронтель, Джордан, Ескінья (Нваезе, 61), Вантух (Жуніньо, 83) - Башич, Дришлюк (Мічин, 61), Яцик - Кирюханцев (Горбач, 75), Герреро (Беніто, 46), Антюх.

Інгулець: Паламарчук - Дубілей (Сидоренко, 87), Малиш, Шершень, Мельничук - Волохатий, Петько, П'ятов - Білоцерковець (Пушкарьов, 87), Козак (Резепов, 90+1), Богунов (Могильний, 79)..

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK