Шовковський - про перемогу над Вересом: Ще в першому таймі мали забивати 5

Керманич киян поділився своїми думками про матч з рівнянами.
9 серпня, 21:59
Олександр Шовковський / Getty Images
Олександр Шовковський / Getty Images

Наставник київського Динамо Олександр Шовковський висловився про достатньо непросту перемогу над Вересом.

За словами українського спеціаліста, в першому таймі його команда втратила достатньо гольових шансів, і мала громити опонента ще до перерви.

"По-перше, вітаю всіх з початком чемпіонату нового. Це великий крок, тому що в тій ситуації, в якій він відбувається, треба віддати належне усім організаторам, які роблять можливим це.

І, безумовно, подякувати за таку можливість нашим воїнам, що ми можемо виходити і грати матчі, дарувати радість, емоції – такі потрібні нашим захисникам, захисницям, людям, які роблять усе можливе для того, щоб ми відчували себе в захисті.

По-друге, безумовно, ми могли перемагати й доводити ще в 1-му таймі рахунок до 5:0. У 2-му таймі нічого не передвіщало, отримали зовсім необов’язковий гол, але при цьому ще мали забивати щонайменше тричі.

Кінцівка видалася трішки… Намагалися контролювати м'яч, але все рівно… Я, чесно кажучи, незадоволений в першу чергу реалізацією. По 1-му таймі ми бачили на полі тільки одну команду. Але рахунок складається не зі створених моментів, а з забитих голів".

Також Шовковський поділився думками про результативну помилку Руслана Нещерета, відзначивши, що після того епізода він рятував команду від пропущених.

"Я не можу зараз коментувати помилки наших гравців у захисті, але, безумовно, ми не маємо припускатися подібних помилок.

Ми контролювали гру. Гра проходила повністю під нашим контролем до того моменту, поки ми не пропустили. Ми дали додаткові козирі нашому супернику, вони побігли вперед.  І при цьому ми ще мали можливість для того, щоб забити.

В кінці могли пропустити, той же Руслан Нещерет дуже вдало зіграв в одному епізоді. Але ми мали забивати. Безумовно, ми мали забивати в цьому матчі 6-7 м'ячів".

Зазначимо, що Динамо перемогло з рахунком 1:2. За "біло-синіх" забивали Шапаренко та Буяльський, а за Верес забив Шарай.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK