Колишній легіонер Шахтаря завершив кар'єру та почав працювати агентом у Шаблія

Томаш Хюбшман спробує себе у новому амплуа.
11 серпня, 12:55
Томаш Хюбшман / Twitter
Томаш Хюбшман / Twitter

Колишній футболіст донецького Шахтаря Томаш Хюбшман офіційно оголосив про завершення професійної кар'єри футболіста. Останнім клубом чеського півзахисника був місцевий Яблонець.

Читайте також: Наполі погодив контракт із екс-вінгером Шахтаря

"Роки в Яблонеці втекли як вода, ми пережили чудові часи, двічі грали в основній сітці єврокубків, кілька разів потрапляли до трійки найкращих, грали у кількох фіналах Кубка Чехії. Це був гарний період, але час не зупинити. Тепер переді мною стоїть новий виклик: я передам свій досвід молодим гравцям, щоб вони могли побудувати успішну та довгу кар'єру. Я також радий, що ми з паном Пельтою (один із керівників Яблонеця) порозумілися як у 2014 році, коли я залишив донецький Шахтар, так і зараз із моєю новою роллю у футбольному середовищі", - сказав Хюбшман.

Як повідомляє джерело, чех вирішив сконцентруватися на агентській діяльності. Хюбшман формально переходить працювати у спортивну агенцію Pro Star Agency, яку курує відомий український агент Вадим Шаблій.

Нагадаємо, Томаш Хюбшман виступав за Шахтар із 2004 по 2014 роки. Також за кар'єру Томаш пограв за чеські Сліт та Спарту.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: ФК Шахтар

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK