Полісся сенсаційно обіграло Шахтар у напруженому матчі

Житомирський клуб виправив помилки першого туру.
11 серпня, 20:39
Шахтар - Полісся / polissyafc.com
Шахтар - Полісся / polissyafc.com

У неділю, 11 серпня, Шахтар приймав Полісся в рамках другого туру УПЛ.

Гості почали несподівано впевнено, і Кушніренко отримав непоганий шанс уже на 4-й хвилині матчу. Потім Шахтар відповів двома не дуже небезпечними випадами, і загалом трохи не встигав за суперником.

На 32-й хвилині Гуцуляк міг відкрити рахунок, якби не Різник, але за кілька хвилин житомирський клуб все ж відкрив рахунок стараннями Чоботенка.

На другий тайм команди вийшли з дещо оновленими складами, і шахтар нарешті зміг підтиснути суперника, Волинцю довелося рятувати ворота після удару Сікана. Матч на вде хвилини перервався повітряною тривогою, а після паузи "гірники" натиснули ще сильніше, створивши безліч роботи для кіпера Полісся.

За підсумками 90 хвилин житомирському клубу вдалося втримати перемогу проти Шахтаря і наздогнати "гірників" у турнірній таблиці. А після фінального свистка все ще ледь не закінчилося масовою бійкою після сутички Волинця і Бондаря.

Статистика матчу Шахтар - Полісся другого туру УПЛ

Шахтар - Полісся 0:1
Гол: Чоботенко, 35

Володіння м'ячем: 55% - 45%
Удари: 12 - 6
Удари в площину: 4 - 3
Фоли: 9 - 15
Атаки: 102 - 75

Шахтар: Різник - Педріньо Азеведо (Егіналду, 62), Матвієнко, Бондар, Конопля - Бондаренко, Марлон (Степаненко, 23) - Кевін (Невертон, 81), Судаков, Педріньо да Сілва (Швед, 46) - Траоре (Сікан, 46).

Полісся: Волинець - Смоляков, Чоботенко, Віалле, Михайличенко - Бабенко, Таллес Коста (Шастал, 65), Кушніренко (Крушинський, 18) - Назаренко (Ледньов, 66), Пайшао (Брістріч, 46), Гуцуляк (Макуана, 73).

Попередження: Гуцуляк, Михайличенко

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Шахтар Полісся

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK