Ротань озвучив амбітні цілі Олександрії на сезон УПЛ після перемоги над ЛНЗ

Руслан Петрович заявив, що поки що рано говорити про єврокубки.
13 серпня, 09:00
Руслан Ротань / ФК Александрия
Руслан Ротань / ФК Александрия

Олександрія розпочала новий сезон в УПЛ впевненою перемогою над ЛНЗ у Черкасах (2:0). Олександрійці двічі відзначились у воротах Євгена Кучеренка, залишивши свої ворота "сухими".

Головний тренер Олександрії Руслан Ротань підбив підсумки гри, заговоривши про єврокубкові амбіції своєї команди:

"Я думаю, що, мабуть, такі завдання неможливо сьогодні ставити, тому що, по-перше, потрібно поставити в рівень команди, які ставлять перед собою завдання на єврокубки, і, скажемо так, поставити бюджети разом – це в першу чергу, наскільки ми готові.

А те, що ми повинні прагнути крок за кроком, від перемоги до перемоги, старатися вигравати - то це факт. І я думаю, що ми в першу чергу самі хочемо ставити такі цілі кожен матч, і максимальна відповідальність за результат і прагнення його взяти.

Але ви розумієте, що в нашому чемпіонаті ставлять завдання вийти в єврокубки дуже багато команд, які в 3-4, а то й у п’ять разів вищі за нас, тому я б так, мабуть, все-таки стриманіше сказав би на цю тему. Але це важливо також, що від керівництва є позитив, вони хочуть, і це додає, скажемо так, наснаги нам", - сказав Ротань в ефірі УПЛ ТБ.

Нагадаємо, у третьому турі української Прем'єр-ліги підопічні Руслана Ротаня зіграють проти луганської Зорі, яка нині очолює турнірну таблицю чемпіонату. Гру заплановано на суботу, 17 серпня.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK