Тренер Полісся розповів про сенсаційну перемогу над Шахтарем в УПЛ: Було важко спати

Імад Ашур похвалив своїх підопічних за гру проти чинного чемпіона УПЛ.
13 серпня, 09:55
Імад Ашур / ФК Шахтер Донецк
Імад Ашур / ФК Шахтер Донецк

Житомирське Полісся створило головну сенсацію другого туру української Прем'єр-ліги, мінімально обігравши донецький Шахтар (0:1) у виїзному поєдинку.

Читайте також: Полісся сенсаційно обіграло Шахтар у напруженому матчі

Тренер житомирського клубу Імад Ашур підбив підсумки поєдинку УПЛ, розказавши внаслідок чого його команді вдалося перемогти чинного чемпіона України:

"Я не можу сказати, що станом на ранок 12 серпня ми встигли щось проаналізувати. Процес аналізу триває. Це якщо ми говоримо про професійний аналіз нашим штабом. Після гри вчора було ментальне виснаження. Було важко спати, я нещодавно прокинувся і на аналіз ще не було часу.

Але ми не зможемо всю гру намагатися нав’язувати те, що ми хочемо. Це нормально, бо цьому заважатимуть дії суперника. Також важливу роль відіграє і наш фізичний стан. Вчора він дав про себе знати, але у першому таймі було багато епізодів, де хлопці робили те, про що ми говорили. Ми розуміли, що супернику це дуже не подобається. У другому таймі контекст трохи змінився, нам довелося намагатися домінувати, але вже за іншої гри, ближче до наших воріт. Коли я прийшов у клуб, я казав, що нам треба навчитися домінувати, коли ми страждаємо. Це можливо.

І вчора ці два фактори далися взнаки. Перший: це коли ми нав’язали те, що хотіли супернику. Другий: коли суперник почав нав’язувати свою гру через те, що ми в пошуку своїх оптимальних кондицій, то ми з честю відстраждали та перемогли", - цитує Ашура Український футбол.

Нагадаємо, у третьому турі УПЛ Полісся зіграє проти Інгульця, а Шахтар зустрінеться з дебютантом Прем'єр-ліги - Лівим Берегом.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: УПЛ ФК Шахтар ФК Полісся

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK