Лупашко поділився думками про поразку від Динамо

Керманич Карпат вважає, що його команда не заслужила програти так, як вона програла.
17 серпня, 21:59
Владислав Лупашко / Карпати
Владислав Лупашко / Карпати

Наставник львівських Карпат Владислав Лупашко поділився думками про програш команди від київського Динамо.

За словами українського спеціаліста, його команда не заслужила програти з різницею в два м'яча.

"Вважаю, що ми не заслуговували на таку різницю, 100 відсотків, і останній момент ми могли створити біля воріт «Динамо» тиском. Ми прийняли неправильне рішення і отримали пенальті. Є, як є, можна так сказати.

Можна було закритися, сісти нижче, але ми намагалися створювати тиск, намагалися грати в свій футбол, бігти за забитим голом, створювати моменти. Тому так вийшло".

Лупакшо заявив, що його метою є привчити своїх підопічних до стиля, в якому вони будуть домінувати незалежно від того, чи вдається їм тримати м'яч.

"Ми хочемо привити безкомпромісний стиль гри, коли ми будемо домінувати як з м'ячем, так і без м’яча. Але поки що трішки нам не вистачає фізичних якостей для цього. Також ми дуже багато помилялися у простих ситуаціях, тому створювали собі ці переходи, коли нам потрібно було бігти.

Але так диктувала гра, а наші вимоги є такими, що ми постійно хочемо підвищувати темп для того, щоб уболівальники приходили, щоб вони були щасливі".

Також керманич "левів" розповів, чому в старті не вийшов Артем Шах, який відзначився голом у минулому матчі.

"Чесно кажучи, в мене нема такої властивості, що не змінювати гравців, якщо вони забили гол або команда виграла. На ситуацію впливає те, як футболіст готовий, як ми бачимо гру, як ми розуміємо, як вона буде складатися.

Тому вибір стартової одинадцятки не залежить від того, забив ти сьогодні гол, зіграв ти добре або погано, – сказав Лупашко.

 

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: динамо

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK