Ванат оцінив перспективи Динамо у матчі із Зальцбургом, прокоментувавши звитягу над Карпатами в УПЛ

Форвард чекає на цікаві ігри в Лізі чемпіонів.
18 серпня, 09:39
Владислав Ванат / ФК Динамо Киев
Владислав Ванат / ФК Динамо Киев

Київське Динамо у непростому матчі здолало львівські Карпати у рамках третього туру української Прем'єр-ліги. Кияни пропустили першими, але змогли тричі вразити ворота "левів".

Читайте також: РБ Зальцбург напередодні матчу проти Динамо переміг ЛАСК Таловєрова

Форвард "біло-синіх" Владислав Ванат, який забив один з м'ячів, підбив підсумки гри у Львові:

Загалом, настрій гарний. Усі змучені, радий, що перемогли - на цю мить це найважливіше. Було важко. До того ж у першому таймі ще була спекотна погода. У Карпат хороша команда, але нам потрібно швидше завершувати ці ігри, аби не було нервових кінцівок.

Пропущений гол? - Та, в принципі, нічого не змінилось, як мали грати, так і продовжували. Забили перший гол, він нам допоміг, а після перерви довели матч до логічного завершення. Кожний гол важливий. Не можу сказати, що він став найважливішим, але, безперечно, дав сплеск емоцій задля того, аби команда продовжувала тиснути та атакувати", - сказав Ванат клубній прес-службі.

Також футболіст поділився очікуваннями від майбутнього матчу Динамо у плей-оф раунді Ліги чемпіонів, де підопічні Олександра Шовковського зіграють із Зальцбургом:

"Вони пройшли Твенте. На цій стадії вже немає слабких суперників, тим паче на кону вихід до групової стадії Ліги чемпіонів. Тож чекаємо на дві хороших цікавих гри", - додав Ванат.

Нагадаємо, перша гра між Динамо і Зальцбургом заплановано на середу, 21 серпня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK