Караваєв оцінив тренерські здібності Шовковського: Дуже вимогливий

Олександр Караваєв радий співпраці з Олександром Шовковським.
18 серпня, 14:32
Олександр Шовковський / ФК Динамо Киев
Олександр Шовковський / ФК Динамо Киев

Один з лідерів київського Динамо Олександр Караваєв висловився про Олександра Шовковського як тренера "біло-синіх". Футболіст назвав головні козирі молодого фахівця:

Читайте також: Колишній легіонер Динамо знайшов клуб у Індії

"Дуже вимогливий. Приділяє багато уваги маленьким дрібницям. Умовно, як хто приймає мʼяч на тренуванні. Адже за гру може бути один момент і якщо ти не правильно приймеш мʼяч у штрафному суперника, ти не зможеш пробити.  Плюс він як психолог-мотиватор. Може підказати щось і в грі, спрямувати твої думки на гру, допомогти прибрати зайве та сфокусуватися‎.

Спокійний? Так, але іноді він може і вибухнути, якщо щось йде не так. Просто таких моментів мало, тож їх важко помітити. Він молодий тренер і в такій великій команді. Тут великий тиск і сподівання на результат. Тож він приділяє дуже багато аналізу психологічних моментів і правильному висловлюванню своїх емоцій", - сказав Караваєв у коментарі УПЛ ТБ.

Нагадаємо, перша гра між Динамо і Зальцбургом у плей-оф кваліфікації до ЛЧ запланована на середу, 21 серпня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK