Любенович заговорив про можливість очолити Зорю: З командою працюють мої хороші друзі

Желько не збирається йти з Мінаю найближчим часом.
25 серпня, 12:15
Желько Любенович
Желько Любенович

Головний тренер закарпатського Миная, якого влітку активно сватали очолити луганську Зорю, відверто відповів, коли буде готовий вести переговори з клубом:

Читайте також: Зоря оголосила про повернення досвідченого нападника

"Це взагалі неправда. Навіть якби звернулися до мене, я б відповів відмовою. З командою працюють мої хороші друзі. Я дуже поважаю Коваля і Бартуловича, з яким ми на зв'язку кожен другий день. Поки у Зорі є тренер, жодних переговорів я вести не буду.

Зоря завжди буде в моєму серці. Якщо вони залишаться без тренера, я готовий повернутися. Мені вже днями Бартулович дзвонив і перепитував щодо цього. Я йому показав повідомлення, що ні з ким не розмовляв. Вони можуть спокійно працювати. З Євгеном Борисовичем жодних контактів не було. Сенс виходити на мене, коли в Зорі три перемоги в чотирьох матчах нового сезону?

Мене цікавить тільки робота і досягнення у роботі. Мені не подобаються ці історії про мене. Сьогоднішні журналісти почали більше працювати з ухилом у жовтуху", - цитує Любеновича портал Український футбол.

Нагадаємо, після трьох турів нового сезону української Прем'єр-ліги Зоря набрала шість очок у трьох матчах. Команда Юрія Коваля обіграла Інгулець і Чорноморець, а також програла Олександрії.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK