Кварцяний розкритикував футболістів Шахтаря - найбільше дісталося екс-форварду Аякса

Віталій Володимирович не підбирав слів, описуючи гру "гірників" цього сезону.
3 вересня, 10:34
Футболісти Шахтаря / ФК Шахтер Донецк
Футболісти Шахтаря / ФК Шахтер Донецк

Донецький Шахтар невпевнено розпочав новий сезон. Підопічні Маріно Пушича спромоглися набрати лише шість турнірних пунктів за чотири зіграних матчі в УПЛ.

Читайте також: Шахтар на рівні з Реалом: опубліковано цікаву статистику Ліги чемпіонів

"Гірники" обіграли Ворсклу (5:0) і Лівий Берег (1:0), а також поступилися Поліссю (1:0) та Олександрії (4:3). Матч шостого туру з криворізьким Кривбасом не був дограний через тривогу.

Легендарний український тренер Віталій Кварцяний став одним з багатьох, хто розкритикував Шахтар за слабку гру, пройшовшись по персоналіях:

"З кожним роком гра донецької команди стає все менш перспективною. Якщо брати піар, то вони топ. Але у Шахтаря вже перебір з піаром. Вони підписують у Бразилії нових Вілліанів, Тайсонів і Тейшейрів, але за рівнем вони навіть на десяту частину до попередніх не дотягують.

Читайте також: Колишній футболіст Шахтаря продовжив кар'єру в клубі Яремчука

Від футболістів Шахтаря завищені сподівання, тому вони починають думати, що вже є зірками. Але на полі цього не відчувається. Не найкращим чином діє зараз Різник, хоча він непоганий воротар. Оборона - взагалі невпевнена. У Шахтарі нема у захисті і на воротах гравців міжнародного рівня.

Джерело: ФК Шахтер Донецк

У півзахисті лише Судаков іноді себе проявляє, всі решта… Степаненко - професіонал, "ригає" на полі за всіх, але через вік він вже здає. А без нього Шахтар взагалі безпорадний", - заявив Віталій Володимирович.

Окремо Кварцяний оцінив напад донецької команди, не підбираючи слів щодо гри Траоре, який перебрався до України з амстердамського Аякса:

Джерело: ФК Шахтер Донецк

"В атаці в них немає топового нападника! Траоре - це нападник рівня Першої ліги, Сікан - нестабільний. Напевно, Шахтар слухає агентів і бере незрозумілих гравців в атаку", - цитує Кварцяного портал Український футбол.

Нагадаємо, наступний матч в УПЛ підопічні Маріно Пушича проведуть 14 вересня, де суперником "гірників" стануть львівські Карпати.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: ФК Шахтар

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK