Воротар Шахтаря: В моєму дитинстві всі захоплювалися Ярмоленком

Кіріл Фесюн поділився спогадами в інтерв'ю Football.Ua
5 вересня, 20:54
Кіріл Фесюн / Шахтар
Кіріл Фесюн / Шахтар

Воротар донецького Шахтаря Кіріл Фесюн дав інтерв'ю порталу Football.ua

Українець розповів, чи думав він займатись іншими видами спорту, враховуючи, що в його рідному місті - Чернігові, виховали таких спортсмеів, як Олена Костевич, Оксана Хвостенко та Артем Прима.

За словами Фесюна, для нього завжди футбол був на першому місті.

"Взагалі ні. Розумієте, в мене з самого дитинства футбол був на першому місці. Мені подобалося грати у футбол, дивитися футбол. Крім футболу мені більше нічого не подобалося, тому мій вибір, без шансів був зв'язаний тільки з цим видом спорту. З першого класу я мріяв бути футболістом".

Читайте також: Колишній футболіст Шахтаря продовжив кар'єру в клубі Яремчука

Також Кіріл розказав, що попри те, що він воротар, його кумиром в дитинстві був Андрій Ярмоленко.

"В моєму дитинстві всі чернігівські хлопчики захоплювалися Андрієм Ярмоленком. Я не був виключенням. Коли він приїжджав до нас на футбольні турніри — це було дійсно справжнє свято. Ми завжди дуже чекали на цю зустріч. Тому моїм кумиром у дитинстві був саме Ярмоленко".

Голкіпер поділився спогадами про СДЮШОР Юність, в якій починав свої кроки в футболі.

"Ми з Данілом Скорко одного року народження, з самого дитинства займалися в одній віковій групі. СДЮШОР Юність — це, в першу чергу, тренери. Вони дуже сильні в Юності, завдяки їм я отримав сильну базу для подальшого розвитку у професійному футболі. Тому цим фахівцям велика подяка. 

Наразі, з інфраструктурою значно краще, якщо порівнювати з тими часами, коли я там тренувався. В моєму дитинстві було одне поле не дуже хорошої якості з натуральним покриттям, на ньому ми займалися влітку. А взимку вже переходили до залу. Зараз вже зробили реконструкцію стадіону, поклали штучний газон, тому для дітей є всі умови, щоб вони прогресували та ставали новими зірками українського футбол", - резюмував футболіст

Нагадаємо, цього літа Фесюн перебрався до стану "гірників" з ковалівського Колоса

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK