Кобін заговорив про зняття Інгульця з УПЛ - коуч розповів про розмову з Поворознюком

Василь Кобін чекає на вказівки від керівництва свого клубу.
8 вересня, 11:53
ФК Інгелець
ФК Інгелець

Днями з'явилась інформація про можливе зняття Інгульця з розіграшу української Прем'єр-ліги через недопущення домашнього стадіону в Петрово.

Читайте також: Клуб УПЛ може неочікувано знятися з чемпіонату - журналіст повідомив подробиці

Головний тренер кіровоградської команди Василь Кобін розказав про розмову з Олександром Поворознюком, заявивши, що команда дійсно може зникнути:

"Позавчора пізно ввечері розмовляв з Поворознюком. Він запевнив мене, що ухвалив тверде рішення зняти клуб з чемпіонату УПЛ.

Я займаюся своєю роботою. Ми мали використати паузу для збірних - покращували функціональний стан, пропрацювали певні тактичні моменти. Вчора у нас був запланований спаринг з одним із клубів УПЛ. Ми його провели змішаними складами. Сьогодні у футболістів вихідний, завтра о 17:00 мали зібратися на тренуванні. Але я вже написав у клубному чаті, що ми чекаємо офіційних заяв від керівництва і тримаємо зв’язок у телефонному режимі.

У президента були серйозні плани – наприклад, відбудовувати академію. Контракт з нашим штабом підписаний на три роки. Олександр Григорович обіцяв зробити все, щоб матч 6-го туру проти «Чорноморця» ми зіграли вдома на власному стадіоні. З останньої розмови я розумів, що він глобально розчарувався в деяких моментах, що є у нашому футболі. В його очах я побачив, що людина втрачає іскру – його деморалізувала ця ситуація", - цитує Кобіна ТаТоТаке.

Нагадаємо, матч між Інгульцем та Чорноморцем заплановано на 14 вересня. Гра має стати першим домашнім матчем для команди Олександра Поворознюка.

 

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK