Шевчук пояснив присутність у збірній Ярмоленка, Степаненка і Сидорчука: Я грав до 37 років

В'ячеслав вважає, що ветерани дуже важливі для мікроклімату у національній команді.
10 вересня, 08:35
Ярмоленко і Степаненко / Getty Images
Ярмоленко і Степаненко / Getty Images

Колишній захисник збірної України В'ячеслав Шевчук оцінив важливість перебування у складі національної команди "ветеранів" Тараса Степаненка, Андрія Ярмоленка та Сергія Сидорчука:

Читайте також: "Агресивна команда": Ребров оцінив рівень Чехії, а також поразку від Албанії

"Ярмоленку та Степаненку 34 і 35 років відповідно. Сидорчуку - 33. А я закінчив кар’єру у 37, а в 36 ще виступав у складі України на Євро. І відчував я себе чудово в плані фізики. Грав би й далі, якби не отримав травму.

Всі наші ветерани – великі професіонали з неоціненним досвідом. Так, десь вони вже не такі швидкі, але, повірте, Ярмоленко, Степаненко та Сидорчук цій збірній потрібні. Не викликав би їх Ребров просто так.

Подивімось на Луку Модріча. 39 років йому вже, на секундочку, а він й досі грає в Реалі. Такому гравцю, з таким досвідом, не потрібно 90 хвилин часу, йому 10-15 може вистачити: вийшов на поле, віддав гольову передачу чи сам забив за рахунок майстерності. От і все. Хіба такий гравець, нехай і віковий, зайвий? Не вписується у колектив?

Вікові гравці, ветерани ще й дуже важливі для мікроклімату сприятливого в колективі. Про це теж не варто забувати. Списувати Ярмоленка, Степаненка чи Сидорчука зарано", - заявив Шевчук у коментарі порталу Український футбол.

Нагадаємо, вже сьогодні національна збірна України проведе другий матч групового етапу Ліги націй, де наша команда зустрінеться з Чехією. У першому турі підопічні Сергія Реброва неочікувано програли Албанії.

 

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK