Верес врятувався на останніх хвилинах у матчі з Інгульцем

Мрвальєвіч із другої спроби зміг реалізувати надважливий пенальті.
Сьогодні, 15:15
Верес - Інгулець / ФК Інгулець
Верес - Інгулець / ФК Інгулець

У неділю, 22 вересня, Верес приймав удома Інгулець у рамках 7-го туру УПЛ.

Гості одразу забрали м'яч під контроль, проте атакувати петрівці не поспішали. До 20-ї хвилини команди притерлися одна до одної, і Інгулець почав облогу, створюючи момент за моментом.

Відзначитися вдалося лише на 39-й хвилині матчу, Вовченко класно скинув головою на дальню, де Малишу ніхто не заважав пробити по воротах. І одразу ж Вілівальд подвоїв перевагу Інгульця після подачі штрафного.

У другому таймі господарі нарешті прокинулися, але повністю забрати ініціативу не вдалося. Інгулець продовжував загрожувати воротам, але й Верес нарешті почав доходити до воріт суперника.

Врешті на 65-й хвилині Кльоц із третьої спроби зумів пробити по воротах і відіграти один м'яч. Але найспекотніша спека почалася в компенсований час. Волохатий заробив пенальті у свої ворота на 90+4.

З першим ударом Мрвальєвича Паламарчук впорався, але арбітр змусив перебивати пенальті, оскільки кіпер пішов із лінії. З другої спроби форвард впорався з ударом і врятував матч для Вереса.

Статистика матчу Верес - Інгулець 7-го туру УПЛ\

Верес - Інгулець 2:2
Голи: Клец, 65, Мрвальєвич (пенальті), 90+6 - Малиш, 39, Вілівальд, 45

Володіння м'ячем: 59% - 41%
Удари: 2 - 7
Удари в площину воріт: 2 - 2
Кутові: 3 - 2
Фоли: 9 - 4

Верес: Кожухар - Сміян, Вовченко, Гончаренко, Протасевич (Годя, 76) - Яго (Кучеров, 46), Куція (Клец, 46), Луан, Шарай (Дахновський, 46) - Гайдучик (Мрвальєвич, 67), Степанюк.

Інгулець: Паламарчук - Малиш, Вілівальд, Шершень, Дубілей (Козиренко, 78) - Козак (Сидоренко, 89), Волохатий, П'ятов, Білоцерковець (Мисик, 89) - Сад (Пушкарьов, 78), Кисленко (Сітало, 67).

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Верес Інгулець

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK